قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ مهلت ارسال صورت‌حساب الکترونیکی مالیات تمدید شد اطمینان وزیر نفت به مردم: مشکلی در تأمین سوخت نداریم افزایش سهمیه برداشت کارت‌های سوخت جایگاه در تهران سهمیه آرد نانوایی‌ها افزایش یافت آغاز پرداخت حقوق خردادماه بازنشستگان تأمین اجتماعی/ واریز حقوق‌ها زودتر از زمان‌بندی مقرر نحوه فعالیت بانک‌های تهران امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی تا ۲ بامداد چهارشنبه آخرین قیمت ارز‌ها در بازار تجاری / دلار توافقی چند شد؟ بانک مرکزی: شعب بانک‌ها در سراسر کشور در حال ارایه خدمات به مردم هستند قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ ترامپ موبایل فروش می‌شود! قیمت دلار مبادله‌ای، امروز ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ امروز دبیرکل اتاق بازرگانی ایران و عراق: تجارت ایران و عراق همانند گذشته برقرار است/ خللی در صادرات و واردات نداریم

خداحافظی قرمز شاخص بورس با سال ۱۴۰۳

شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با افت ۳۴هزار واحدی روبرو شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه، بیش از 28میلیارد و 451میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر 14هزار و 393میلیارد تومان در بیش از 341هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت 34هزار و 345واحدی در ارتفاع 2 میلیون و 709هزار و 765واحد قرار گرفت.

 

بیشترین اثر منفی بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی فولاد، فملی و وبملت شد و در مقابل نمادهای سیستم، وسپه و رانفور با رشد خود مانع افت بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

 

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 10میلیارد و 612میلیون ورقه به ارزش 52هزار و 400میلیارد تومان در 224هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) 239واحد افت کرد و در ارتفاع 24هزار و 311واحد قرار گرفت.

 

در این بازار هم امروز بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی آریا، نیشکر و زاگرس شد و در مقابل نمادهای معاملاتی فزر، کانسار و تکیمیا بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

 

افزون بر این در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، از 316نماد معاملاتی فعال در بورس، 9درصد معادل 30نماد معاملاتی مثبت و 91درصد معادل 286نماد منفی بودند. در فرابورس نیز از 344نماد فعال در این بازار، 13درصد معادل 43نماد معاملاتی مثبت و 88درصد معادل 301نماد منفی بودند.

 

همچنین در پایان معاملات امروز، 3درصد معادل 8نماد معاملاتی در بورس با صف خرید و 46درصد معادل 145نماد با صف فروش مواجه شدند. در فرابورس هم 6درصد معادل 21نماد با صف خرید و 54درصد معادل 186نماد با صف فروش به کار خود پایان دادند. ارزش صف‌های خرید نیز 533میلیارد تومان در برابر هزار و 500میلیارد تومانی بود که در صف فروش بودند.

 

ضمن این که هزار و 600میلیارد تومان پول حقیقی نیز امروز از بازار سهام خارج شد و صندوق‌های درآمد ثابت نیز با ورود هزار و 600میلیارد تومانی نقدینگی مواجه بودند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار