درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

افتتاح طرح اسیدسولفوریک در سفر رئیس جمهور به رفسنجان

فرماندار رفسنجان گفت: در سفر رئیس‌جمهور به رفسنجان طرح اسید سولفوریک با ظرفیت ۶۱۰هزار تن در سال در مجتمع مس سرچشمه افتتاح می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید فصیحی‌هرندی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حسن روحانی رئیس‌جمهور روز دوشنبه در سفری که به استان کرمان دارد میهمان مردم رفسنجان است و دیدار مردمی دارد.

 

فرماندار رفسنجان تصریح کرد: سبقه انقلابی مردم این شهرستان و احترام به مقام آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی و نقش مردم رفسنجان در اقتصاد کشور و نقش بی‌بدیل مردم این منطقه در دوران دفاع مقدس از جمله دلایل حضور رئیس‌جمهور و دیدار با مردم رفسنجان است.

 

وی با اشاره به اینکه رئیس‌جمهور ساعت ۹ صبح روز دوشنبه وارد فرودگاه رفسنجان می‌شود و مورد استقبال نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار و دیگر مسئولان قرار خواهد گرفت، افزود: درب ورزشگاه تختی رفسنجان محل سخنرانی روحانی از ساعت هشت صبح برای حضور مردم باز است.

 

فصیحی‌هرندی خاطرنشان کرد: با حضور مستقیم وزیر صنعت، معدن و تجارت در سرچشمه از طریق ویدیوکنفرانس توسط رئیس‌جمهور تعداد چهار طرح افتتاح می‌شود که مهم‌ترین آن طرح اسیدسولفوریک مس سرچشمه است که با ظرفیت ۶۱۰ هزارتن در سال تولید دارد.

 

فرماندار رفسنجان در ادامه یکی از نیازهای شهرستان رفسنجان را بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی برشمرد که بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه نیاز دارد که در این سفر مطرح می‌شود تا بخشی از هزینه آن را سازمان برنامه و بودجه تخصیص دهد و بخشی هم توسط خیران و بخش خصوصی تأمین شود.

 

وی بیان کرد: بخش خصوصی مایل است طرح فاضلاب شهر رفسنجان را به طور کامل اجرا کند و در کنار آن ۷۰۰ هکتار زمین تحویل بگیرد و شهر هوشمند ایجاد کند که در جریان سفر رئیس‌جمهور برای تخصیص زمین به سرمایه‌گذار موضوع مطرح خواهد شد که امیدواریم میسر شود.

 

فصیحی‌هرندی همچنین انجام برنامه منسجم برای احداث باند دوم جاده رفسنجان نوق را یکی دیگر از نیازهای مردم رفسنجان دانست که اجرای آن می‌تواند برای مردم مفید باشد.

 

وی ابراز داشت: امیداوریم سفر رئیس‌جمهور یک طرح عام‌المنفعه به عنوان هدیه برای مردم رفسنجان ارمغان بیاورد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر