ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

مدارس غیردولتی از چرخه توزیع شیر مدرسه حذف شدند

با توجه به اعتبار تخصیص یافته در بودجه ۱۴۰۴ برای توزیع شیر در مدارس کشور از سال تحصیلی آینده البته با اولویت مناطق محروم، همچنان شیر در مدارس دولتی توزیع خواهد شد و مدارس غیردولتی مشمول نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 22
کد خبر: ۲۷۴۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، طی سالیان اخیر، توزیع شیر در مدارس کشور با فراز و نشیب‌هایی همراه بوده است. در سال تحصیلی ۴۰۲ ـ ۴۰۱ دانش‌آموزان دوره ابتدایی در مدارس دولتی، ۲ روز در هفته و در مجموع ۷۰ نوبت شیر دریافت کردند.

این اقدام با هدف بهبود تغذیه و سلامت دانش‌آموزان انجام شد. با این حال، در سال تحصیلی جاری، به دلیل عدم تخصیص اعتبار لازم در بودجه سال ۱۴۰۳، توزیع شیر در مدارس متوقف شده است.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش از برنامه‌ریزی برای ازسرگیری توزیع شیر از سال تحصیلی آینده البته با اولویت مناطق محروم خبر داده‌اند.

علی فرهادی؛ معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در این باره اعلام کرده است: «در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴، ردیفی به مبلغ ۸ هزار میلیارد تومان در بودجه آموزش و پرورش برای توزیع شیر مدرسه در نظر گرفته شده است. در صورت تحقق این اعتبار، دانش‌آموزان دوره ابتدایی مدارس دولتی تحت پوشش قرار خواهند گرفت.»

با این حال، این برنامه تنها شامل مدارس دولتی می‌شود و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی از آن محروم خواهند بود. این موضوع انتقاداتی را از سوی مسئولان و کارشناسان به همراه داشته است.

احمد محمودزاده؛ رئیس سازمان مدارس غیردولتی، با اشاره به این موضوع گفت: نباید در بحث سلامت میان دانش‌آموزان تفاوت قائل شد. اگر قرار است شیر در مدارس توزیع شود، دانش‌آموزان مدارس غیردولتی نیز باید از این امکانات بهره‌مند شوند.

محمودزاده افزود: نگاه به چند مدرسه در تهران که شهریه‌های بالا دریافت می‌کنند، باعث شده برخی تصور کنند که مدارس غیردولتی نیازی به این حمایت‌ها ندارند. اما باید توجه داشت که ۷۰ درصد مدارس غیردولتی کمتر از ۳۰ میلیون تومان شهریه دریافت می‌کنند و امیدوارم نگاه برخی افراد به مسائل آموزشی اصلاح شود.

بر اساس آمار، مدارس غیردولتی کشور حدود ۲.۵ میلیون دانش‌آموز را تحت پوشش دارند که ۵۰ درصد آنها در دوره ابتدایی تحصیل می‌کنند. محرومیت این دانش‌آموزان از برنامه توزیع شیر، نگرانی‌هایی را درباره عدالت آموزشی و سلامت ایجاد کرده است.

از سوی دیگر، برخی کارشناسان معتقدند که اگر قرار است مدارس غیردولتی از توزیع شیر محروم شوند، مدارس دولتی خاص مانند مدارس شاهد نیز که شهریه دریافت می‌کنند، باید از دایره شمول این برنامه خارج شوند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار