به گزارش راهبرد معاصر محمود زاده، معاون وزیر آموزش و پرورش در سمنان گفت: در مدارس دولتی فرایندهای رتبه بندی و توانمند سازی نیروی انسانی در حال اجراست و همزمان با آن، در مدارس غیر دولتی هم چنین بستهای تدوین شده است.
وی افزود: بخشی از مفاد این بسته به مصوبه دولت و مجلس نیاز دارد و بخشی از آن در قالب سیاستهای سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش در حال انجام است.
وی اختصاص بیمه تکمیلی به معلمان مدارس غیر دولتی را یکی از رویکردهای بسته استانداردسازی و توانمندی عنوان کرد و گفت: از آنجایی که بخشی از این معلمان در دانشگاه تربیت معلم تحصیل نکرده اند و یا نیروی آزاد هستند در حال تنظیم تفاهم نامهای با دانشگاه تربیت معلم هستیم تا معلمان مدارس غیر دولتی گواهی صلاحیت حرفهای بگیرند.
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: معلمان مدارس غیر دولتی تابع قانون کار هفتهای ۴۴ ساعت هستند که در این بسته در نظر گرفته شده ساعت کاری این معلمان هم مانند معلمان مدارس دولتی به ۲۴ ساعت در هفته، دوره متوسط ۳۰ ساعت در هفته و عوامل اجرایی مدارس ۳۶ ساعت شود.
وی خاطرنشان کرد: این بسته در کمیسیون مربوطه مجلس تصویب شده و به زودی در صحن علنی مطرح میشود.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکتهای مردمی وزارت آموزش و پرورش همچنین گفت: تعهد خیران برای مدرسه سازی امسال ۸ هزار میلیارد تومان است که نسبت به سال گذشته افزایش ۵۰ درصدی دارد و در زمینه مدرسه یاری و مدرسه داری هم امسال نخستین مدریه غیر دولتی بدون شهریه کشور در استان آذربایجان غربی افتتاح شده است و این امر در قالب طرح مردمی کردن آموزش و پرورش در کشور توسعه مییابد.
محمود زاده گفت: دو میلیون و ۱۰۰ هزار دانش آموز کشور در ۱۷ هزار و ۵۰۰ مدرسه غیر دولتی تحصیل میکنند که تعداد مدارس غیر دولتی امسال ۷۳۸ باب کاهش یافته است.
به گفته وی، ۲۴۰ هزار همکار فرهنگی و ۱۷۰ هزار نیروی آزاد در مدارس غیر دولتی مشغول به کار هستد./باشگاه خبرنگاران