روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

عراقچی: پیشنهادات سیاسی آمریکا را با تردید زیاد می‌نگریم

وزیر خارجه ایران تاکید کرد که تهران پیشنهادات سیاسی اخیر آمریکا را با تردید زیاد می‌نگرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 27
کد خبر: ۲۷۴۴۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی با اشاره به سیگنال‌گیت در واشنگتن و انتشار گفت‌و‌گو‌های مقام‌های آمریکایی در یک پیام‌رسان درباره حملات تجاوزکارانه به یمن، نوشت: مردم سراسر جهان - از جمله خود آمریکایی‌ها - اکنون می‌بینند که مقامات ایالات متحده چگونه به امور جهانی نگاه می‌کنند.

وزیر خارجه ایران در ادامه مطلب خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بی‌کفایتی شدید و مهم‌تر از آن بی‌توجهی کامل به زندگی انسان‌ها در تصمیم‌گیری‌ها نمایان است.

او در ادامه و با اشاره به درخواست‌های آمریکایی‌ها برای مذاکره نوشت: در مورد ایران، شاید این هم دلیل دیگری باشد که چرا باید به پیشنهادات سیاسی اخیر آنها با تردید زیاد نگاه کنیم./ ایسنا 

کلمات کلیدی: عراقچی آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر