سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم

عراقچی: آمریکا تمایل دارد که سیاست خصمانه هژمونی خود را ادامه دهد

وزیر امور خارجه ایران با بیان این‌که آینده گروه بریکس «نویدبخش» است، گفت برخلاف آمریکا که سیاست هژمونی در نظم نوین جهانی را دنبال می‌کند، هدف این گروه بنا نهادن نظم جهانی مبتنی بر صلح و عدالت است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 23
کد خبر: ۲۶۱۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه ایران با بیان این‌که آینده گروه بریکس «نویدبخش» است، گفت برخلاف آمریکا که سیاست هژمونی در نظم نوین جهانی را دنبال می‌کند، هدف این گروه بنا نهادن نظم جهانی مبتنی بر صلح و عدالت است.

«سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در نشست بریکس به همراه «مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهوری اسلامی ایران به شهر کازان روسیه سفر کرده، در حاشیه این نشست گفت که هدف گروه بریکس تلاش برای ایجاد نظم جهانی مبتنی بر عدالت و صلح است.

عراقچی در گفتگو با شبکه روسی ایزوستیا، اشاره کرد که آینده بریکس نویدبخش است و تعداد از کشور‌ها و شرکایی که تمایل خود به ملحق شدن در این گروه را اعلام کرده‌اند، افزایش یافته است.

او بیان کرد: این نشان می‌دهد کشور‌ها اهمیت بریکس، ایدئولوژی و اهداف این سازمان را درک می‌کنند که تمایل به ایجاد یک نظم جهانی مبتنی بر عدالت و صلح است.

دیپلمات‌عالی‌رتبه ایران تاکید کرد که آمریکا تمایل دارد که سیاست خصمانه هژمونی خود را در نظم نوین جهانی ادامه دهد.

اگرچه عراقچی بیان کرد که این اتفاق رخ نخواهد داد، چراکه آمریکا به تدریج ضعیف‌تر می‌شود و کشور‌هایی که به بریکس می‌پیوندند نیز از تغییر دادن نظم جهانی و بنا نهادن آن بر اساس عدالت و صلح حمایت می‌کنند.

عراقچی تاکید کرد: فکر نمی‌کنم آمریکا به اندازه کافی برای این کار قوی باشد. / ایسنا

کلمات کلیدی: عراقچی آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر