بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

حماس با پیشنهاد آتش بس غزه موافقت کرد

حماس با پیشنهاد آتش بس غزه موافقت کرد خلیل الحیه عضو دفتر سیاسی حماس روز شنبه گفت که این گروه با پیشنهاد آتش بس غزه که دو روز پیش از سوی میانجیگران مصر و قطر دریافت کرده بود، موافقت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 30
کد خبر: ۲۷۴۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، خلیل الحیه عضو دفتر سیاسی حماس روز شنبه گفت که این گروه با پیشنهاد آتش بس غزه که دو روز پیش از سوی میانجیگران مصر و قطر دریافت کرده بود، موافقت کرده است.

 

خلیل الحیه در سخنرانی تلویزیونی گفت: «دو روز پیش پیشنهادی از میانجیگران مستقر در مصر و قطر دریافت و تلاش کردیم با این پیشنهاد مثبت برخورد کنیم از همین‌روی آن را پذیرفتیم.»

 

حیه که رهبری تیم مذاکره کننده حماس در گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با هدف دستیابی به آتش بس در جنگ حماس و اسرائیل در غزه را که در اکتبر ۲۰۲۳ آغاز شد بر عهده دارد، گفت: «امیدواریم که اشغالگران اسرائیلی آن را تضعیف نکند.»

 

منابع امنیتی روز پنجشنبه به رویترز گفتند که مصر نشانه‌های مثبتی از اسرائیل در مورد پیشنهاد آتش بس جدیدی دریافت کرده است که شامل یک مرحله انتقالی خواهد بود.

 

این منابع گفتند که این پیشنهاد حاکی از آن است که حماس هر هفته پنج نفر از گروگان‌های اسرائیلی را که در اختیار دارد، آزاد کند. دفتر نخست وزیری اسرائیل اعلام کرد که بر اساس پیشنهادی که از میانجیگران دریافت کرده است، یک سری مشورت‌ها انجام داده و اسرائیل یک پیشنهاد متقابل را با هماهنگی کامل با ایالات متحده به میانجیگران منتقل کرده است. رویترز از دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی پرسید که آیا با پیشنهاد آتش بس نیز موافقت کرده است یا خیر، اما پاسخی دریافت نکرد.

 

آتش بس مرحله‌ای

مرحله اول آتش بس بین اسرائیل و حماس پس از ۱۵ ماه جنگ در ۱۹ ژانویه به اجرا درآمد و شامل توقف درگیری ها، آزادی برخی از گروگان‌های اسرائیلی در دست حماس و آزادی برخی از زندانیان فلسطینی بود. مرحله دوم از توافق سه مرحله‌ای قرار است بر توافق در مورد آزادی سایر گروگان‌ها و خروج نیرو‌های اسرائیلی از غزه متمرکز شود.

 

حماس می‌گوید هر پیشنهادی باید اجازه آغاز مرحله دوم را بدهد، در حالی که اسرائیل پیشنهاد گسترش مرحله اول ۴۲ روزه را داده است. الحیه در پاسخ به درخواست اسرائیل و ایالات متحده از حماس برای خلع سلاح، گفت که زرادخانه این گروه خط قرمز است و تا زمانی که اشغال «اسرائیلی» وجود دارد، خلع سلاح نخواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار