تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

کاخ سفید: ترور رهبران حماس هدف باارزشی است!

کاخ سفید: ترور رهبران حماس هدف باارزشی است! سخنگوی کاخ سفید با بیان اینکه «حمله به دوحه، به پیشرفت اهداف آمریکا یا اسرائیل کمک نخواهد کرد» افزود: «اما ترور رهبران حماس هدف باارزشی است!»
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 09
کد خبر: ۲۸۸۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، «کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه سه‌شنبه در طول نشست خبری خود به حملات رژیم صهیونیستی به قطر واکنش نشان داد.

او در پاسخ به سوالی، با بیان اینکه «حمله به دوحه، به پیشرفت اهداف آمریکا یا اسرائیل کمک نخواهد کرد» افزود: «اما ترور رهبران حماس هدف باارزشی است!»

لویت گفت: «امروز دولت ترامپ توسط ارتش آمریکا از تصمیم اسرائیل برای حمله به حماس، که متأسفانه در دوحه، پایتخت قطر قرار داشت باخبر شد. اسرائیل به‌طور یکجانبه، قطر، متحد نزدیک آمریکا را که به‌طور شجاعانه درحال همکاری با آمریکا است تا صلح برقرار شود را بمباران کرد. اما ترور رهبران حماس هدف باارزشی است.»

او افزود: «رئیس جمهور آمریکا سریعاً به ویتکاف (فرستاده ویژه ترامپ) دستور داد تا مقامات قطر را در جریان این حمله قرار دهد. ترامپ قطر را متحد نزدیک و دوست آمریکا می‌داند. او نسبت به مکان قرارگیری این حمله احساس بدی دارد. او خواستار آزادی همه اسرا و بازگشت پیکر همه آنها و توقف جنگ است.»

لویت همچنین گفت: «ترامپ با نتانیاهو به‌طور تلفنی گفت‌و‌گو کرده است. نتانیاهو به ترامپ گفت که او خواستار صلح است. به باور ترامپ، این حادثه دلخراش (حمله اسرائیل به قطر) می‌تواند به صلح منجر شود. ترامپ همچنین در تماس با امیر و نخست وزیر قطر، ضمن قدردانی از آنها، به آنها وعده داد که دیگر چنین اتفاقی در خاک قطر رخ نخواهد داد.»

او در پاسخ به سوالی درباره «خشم» رئیس جمهور آمریکا از نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد: «رئیس جمهور در طول تماس خود با نخست وزیر اسرائیل، نظرات خود را به او منتقل کرد.»

تلاش لویت برای ناراحت جلوه دادن رئیس جمهور آمریکا درحالی است که به اذعان منابع عبری، حمله رژیم صهیونیستی به قطر، با کمک سرویس اطلاعاتی آمریکا و ارتش این کشور صورت گرفته است.

او در پاسخ به سوالی درباره احتمال «تنبیه» نتانیاهو توسط ترامپ گفت: «این تصمیم برعهده رئیس جمهور آمریکا است. او به‌دنبال صلح در خاورمیانه است.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار