روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

ادعاهای جدید وزیر خارجه فرانسه علیه ایران

وزیر خارجه فرانسه به موضع گیری درباره ایران پرداخت و و مدعی شد که زمان برای دست یابی به توافق هسته ای محدود است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۴ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 02
کد خبر: ۲۷۴۷۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، ژان نوئل بارو وزیر خارجه فرانسه به موضع گیری درباره ایران پرداخت.

 

وزیر خارجه فرانسه مدعی شد: به دادگاه بین المللی کیفری درباره شهروندان بازداشت شده فرانسوی در ایران روی می آوریم.

 

وی ادعا کرد: زمان برای دست یابی به توافق هسته ای با ایران تنگ است. اگر توافق با ایران انجام نشود رویارویی نظامی محتمل است.

 

وزیر خارجه فرانسه ادامه داد: اگر توافقی با ایران انجام نشود درگیری نظامی حتمی و قریب الوقوع به نظر می رسد!

 

این درحالی است که در پی افزایش تنش‌ها میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا، دولت فرانسه روز چهارشنبه ۱۳ فروردین / ۲ آوریل ۲۰۲۵ نشستی ویژه و نادر با حضور امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهوری و وزرای کلیدی و کارشناسان ارشد نظامی و امنیتی برگزار کرد.

 

این منابع بیان کردند که برگزاری چنین جلسه‌ای برای بررسی یک موضوع خاص رویداد کم‌سابقه‌ای است و حکایت از اهمیت فزاینده مساله هسته‌ای ایران برای کشورهای اروپایی در بحبوحه تهدیدات لفظی آمریکا دارد.

 

رویترز به نقل از سه منبع دیپلماتیک نوشت که این جلسه به‌طور ویژه به بررسی وضعیت جاری در رابطه با برنامه هسته‌ای ایران و خطر احتمالی بروز درگیری نظامی میان ایران، آمریکا و متحدان منطقه‌ای آن، به‌ویژه تل آویو، اختصاص داشت.

 

برگزاری چنین نشستی در فرانسه بسیار نادر است و نشان می‌دهد که متحدان اروپایی آمریکا به‌طور جدی نگران آن هستند که در صورت نرسیدن سریع به یک توافق دیپلماتیک، آمریکا و رژیم صهیونیستی ممکن است تأسیسات هسته‌ای ایران را هدف حمله قرار دهند.

 

این در حالی است که تنش‌ها در منطقه به‌سرعت رو به افزایش است. پنتاگون روز سه‌شنبه اعلام کرد که در ادامه سیاست تقویت بازدارندگی، شمار بیشتری از جنگنده‌ها و تجهیزات نظامی به خاورمیانه اعزام شده‌اند. در همین حال، آمریکا همچنان به بمباران یمن ادامه می‌دهد.

 

در این میان، دیپلمات‌های فرانسه، آلمان و بریتانیا امیدوارند در حاشیه نشست آتی وزرای خارجه ناتو در بروکسل، فرصتی برای مذاکره مستقیم با مارکو روبیو، درباره پرونده ایران فراهم شود. همچنین قرار است وزیر خارجه رژیم صهیونیستی روز پنج‌شنبه به پاریس سفر کند؛ امری که از نظر تحلیلگران ممکن است با برنامه‌ریزی‌های امنیتی در مورد ایران مرتبط باشد.

 

گفتنی است که تلاش اروپا و آمریکا برای ایفای نقش پلیس خوب و بد در حالی است که مقامات دولت آمریکا همچنان اظهارات متناقض خود علیه برنامه هسته ای ایران را تکرار و ضمن تهدید به اقدام نظامی، جمهوری اسلامی را به مذاکره دعوت می کنند. رئیس‌جمهوری آمریکا ۳۰ مارس ۲۰۲۵ در مصاحبه با ان بی سی نیوز، بار دیگر متوسل به ادبیات تهدید و زور شده و به‌صراحت جمهوری اسلامی ایران را به اقدام نظامی تهدید کرد و گفت: اگر توافق نکنند، بمباران خواهند شد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار