دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه: آماده گفت‌وگو با ایران هستیم

ساعاتی پس از اظهارات وزیر خارجه ایران و پیشنهاد دیپلماسی به اروپا، سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه تصریح کرد: «پاریس آماده ادامه دادن به گفت‌وگو با ایران است.»
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 24
کد خبر: ۲۷۶۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی وزارت امور خارجه فرانسه بدون اشاره مستقیم به اظهارات اخیر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران، تصریح کرد: «در حوزه مسئله هسته‌ای ایران، فرانسه حامی راه حل دیپلماتیک است.»

خبرگزاری انگلیسی «رویترز» در ادامه به نقل از این سخنگو نوشت: «آماده ادامه دادن به گفت‌و‌گو با ایران هستیم.»

حمایت پاریس از گفت‌و‌گو با ایران درحالی است که ساعاتی پیش، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: روابط ایران با سه کشور اروپایی (فرانسه، آلمان، بریتانیا) در سال‌های اخیر فراز و نشیب‌هایی داشته است. چه بخواهیم چه نخواهیم، این روابط در حال حاضر در وضعیت نشیب است. چرا؟ هر طرف روایت خاص خود را دارد. به نظر من، سرزنش کردن کاری بیهوده است. آنچه که اهمیت دارد این است که وضعیت کنونی برای هر دو طرف باخت - باخت است.

وی تاکید کرد: سپتامبر گذشته در نیویورک، زمانی که با وزرای امور خارجه سه کشور و دیگر همتایان اروپایی دیدار کردم، پیشنهاد گفت‌و‌گو دادم. گفتم بیایید به جای تقابل، همکاری را انتخاب کنیم، نه فقط در موضوع هسته‌ای، بلکه در هر زمینه دیگری که منافع و نگرانی‌های مشترک داریم. متأسفانه آنها راه سخت را انتخاب کردند.

عراقچی با بیان این که بار دیگر دیپلماسی را پیشنهاد می‌کنم، گفت: پس از رایزنی‌های اخیرم در مسکو و پکن، آماده‌ام تا گام اول را با سفر به پاریس، برلین و لندن بردارم. پیش از آغاز گفت‌وگوی غیرمستقیم با آمریکا نیز آماده این کار بودم، اما سه کشور اروپایی نخواستند.

وی افزود: اکنون توپ در زمین اروپایی‌هاست. آنها این فرصت را دارند که خود را از نفوذ «گروه‌های ذی‌نفع خاص» رها کنند و مسیری متفاوت را شکل دهند. نحوه عمل ما در این مقطع حساس، احتمالاً افق آینده را مشخص خواهد کرد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر