پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

پیام شدیداللحن مصر خطاب به رژیم صهیونیستی

وزیر خارجه مصر یک پیام شدیداللحن خطاب به رژیم صهیونیستی مخابره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 06
کد خبر: ۲۷۴۹۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، بدر عبدالعاطی وزیر خارجه مصر در جریان دیدار با هیئت جنبش فتح تاکید کرد که قاهره با تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای جدا کردن نوار غزه از کرانه باختری مخالف است.

 

وی افزود: مصر کاملاً با تجاوزات اسرائیل علیه نوار غزه و کرانه باختری و استفاده از نیروی نظامی بدون در نظر گرفتن قوانین بین المللی مخالف است.

 

عبدالعاطی اضافه کرد: توهمات تل‌آویو درباره قدرت هرگز باعث نمی‌شود امنیت برای اسرائیل محقق شود بلکه جنایات صورت گرفته باعث تشدید احساس تنفر و انتقام علیه صهیونیست در منطقه خواهد شد.

 

وی نسبت به پیامدهای تداوم سکوت ننگین کشورهای جهان در قبال جنایات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه هشدار داد./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار