ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند پزشکیان: برای ساخت مسکن محرومان با مشارکت خیرین و مردم اقدام خواهیم کرد موافقت کمیته هسته‌ای مجلس با روند مذاکرات عمان رهبر انقلاب در دیدار فرماندهان نیرو‌های مسلح: دشمن از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی کلافه و عصبی است حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش: دیوار مرزی با افغانستان به انواع تسلیحات در لبه فناوری جهانی مجهز شده ابلاغ مصوبه شورای عالی اداری درباره نحوه انتخاب و انتصاب مدیران قائم‌پناه: روند مذاکرات امروز رضایت‌بخش بود

برنامه‌ریزی برای تسهیل زیارت اربعین و تردد زائران

رئیس ستاد اربعین حسینی گفت: با توجه به اینکه در ایام راهپیمایی اربعین حسینی در گرم‌ترین فصل و ماه سال هستیم، موضوعات سرمایشی، آب مورد نیاز مردم، موضوعات بهداشتی و ایجاد سایه‌بان‌ها با اولویت دنبال می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 09
کد خبر: ۲۷۵۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر،‌ علی‌اکبر پورجمشیدیان معاون امنیتی-انتظامی وزیر کشور و رئیس ستاد اربعین حسینی در حاشیه‌ی جلسه این ستاد، بیان کرد: برنامه‌هایی برای تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز  خصوصاً در استان‌های مرزی در موضوعات اربعین در دستورکار قرار دارد.

 

وی افزود: امسال نیز پیگیر هستیم پروژه‌های نیمه‌تمامی که در استان‌های مرزی و در پایانه‌های مرزی وجود دارد،با اولویت در دستورکار قرار بگیرد. پروژ‌ه‌هایی در اولویت قرار می‌گیرد که هم مورد استفاده راهپیمایان اربعین حسینی است و  هم برای سایر بخش‌ها می‌تواند مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

 

رئیس ستاد اربعین حسینی گفت: با توجه به اینکه در ایام راهپیمایی اربعین حسینی در گرم‌ترین  فصل و ماه سال هستیم، موضوعات سرمایشی، آب مورد نیاز مردم، موضوعات بهداشتی و ایجاد سایه‌بان‌ها با اولویت دنبال می‌شود.

 

پورجمشیدیان اظهار داشت: بحث سهولت در تردد زائران اربعین مورد توجه قرار گرفته و تصمیم گرفتیم زمان عبور و توقف زائران در ورودی و خروجی مرزها به حداقل برسد. طی سال‌های گذشته حجم انبوه زائران اربعین  و فشار بیشتر تردد زائران روی برادران عزیز در استان ایلام و شهر مرزی مهران بوده است.

 

وی اضافه کرد: در حال برطرف کردن مشکلات مرزها در استان‌های کرمانشاه، خوزستان، کردستان و آذربایجان غربی هستیم و به مردم اطلاع ‌رسانی خواهیم کرد تا بتوانند از مرزهای این استان‌ها هم استفاده کنند تا فشار و مشکلات تردد به حداقل برسد./ تسنیم

ارسال نظر