آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

حمله تروریستی ناموفق به زرادخانه بمب‌های هسته‌ای پاکستان

حمله تروریستی ناموفق به زرادخانه بمب‌های هسته‌ای پاکستان نهادهای اطلاعاتی پاکستان از خنثی‌سازی نقشه‌ای «هولناک» برای حمله تروریستی به زرادخانه بمب‌های هسته‌ای این کشور خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 12
کد خبر: ۲۷۵۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، نهادهای اطلاعاتی پاکستان اعلام کرده‌اند از حمله‌ای تروریستی به زرادخانه بمب‌های هسته‌ای یکی از پایگاه‌های هوایی این کشور جلوگیری کرده‌اند.

 

به نوشته رسانه‌های پاکستانی به نقل از منابع آگاه، یکی از فرماندهی‌های گروه تروریستی تحریک طالبان مستقر در افغانستان، این حمله تروریستی را به پایگاه هوایی «مسرور» برنامه‌ریزی کرده بود.

 

رسانه‌های پاکستانی نوشته‌اند که این نقشه به شدت خطرناک، قرار بود با مشارکت ۹ تروریست به شدت خطرناک که پنج نفر از آنها افغان بودند، انجام شود.

 

تحلیلگران دفاعی می‌گویند که نیروی هوایی پاکستان در این پایگاه که در پایتخت اقتصادی این کشور یعنی کراچی واقع شده است، یک زرادخانه بمب هسته‌ای تاسیس کرده است.

 

به گفته تحلیلگران، نیروی هوایی پاکستان به طور دائمی به این پایگاه جنگنده‌های فوق پیشرفته اف -۱۶ و جی -۱۰ سی انتقال می‌دهد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار