امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است سخنگوی سپاه: حمله به کشتی‌های متخلف با هماهنگی مسئولان ارشد نظام انجام شد انتخابات شورا‌ها در نیمه اول آبان برگزار می‌شود + جزئیات وضعیت مجروحان حمله پهپادی امروز به لنج صیادی در سیریک مقام سپاه: انسداد کامل باب‌المندب در صورت ورود آمریکا به جنگ یمن/ وضعیت داخلی آمریکا بسیار وخیم است/ تنگه هرمز در دستان نیرو‌های مسلح است سخنگوی سپاه: احتمال وقوع جنگ جدید کاملاً وجود دارد سردار نقدی: آمریکا حمله زمینی کند، اسرای زیادی می‌دهد ادارات لاهیجان و آستانه اشرفیه فردا تعطیل شد نفتکش متخلف در آتش/ توضیحات نیروی دریایی ارتش از آنچه در شرق تنگه هرمز رخ داد انهدام یک تیم گروگانگیر در جنوب شرق کشور/ سرنوشت مهندس به گروگان گرفته چه شد؟

نظارت دیوان محاسبات بر پرداخت تعهدات بیمه‌ای به صندوق‌های بازنشستگی

نظارت دیوان محاسبات بر پرداخت تعهدات بیمه‌ای به صندوق‌های بازنشستگی دیوان محاسبات کشور نظارت بر پرداخت تعهدات بیمه‌ای دولت به صندوق‌های بازنشستگی را در دستور کار خود قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 14
کد خبر: ۲۷۵۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، دیوان محاسبات کشور در راستای انجام وظایف قانونی و به‌منظور کاهش ناترازی و ناپایداری مالی صندوق‌های بازنشستگی و کاهش وابستگی آن‌ها به بودجه عمومی، موضوع پرداخت مستمر، کامل و ماهانه حق بیمه سهم دولت را از پایان فروردین‌ماه سالجاری، مشابه فرآیند پرداخت حقوق و مزایا در دستور کار نظارتی خود قرار داده‌است.

 

همچنین در چارچوب احکام برنامه هفتم توسعه و قانون بودجه سال جاری، نظارت بر تادیه بدهی‌های حسابرسی‌شده دولت به صندوق‌های بیمه‌گر، از جمله سازمان تأمین اجتماعی و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با جدیت دنبال می‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار