وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

اضافه شدن ۲ واحد طب سنتی در ۷ رشته علوم پزشکی

اضافه شدن ۲ واحد طب سنتی در ۷ رشته علوم پزشکی  مدیرکل دفتر طب ایرانی طب سنتی از ارائه دو واحد طب سنتی در هفت رشته علوم پزشکی خبر داد. 
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۸ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 15
کد خبر: ۲۷۵۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نفیسه حسینی یکتا امروز در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره طب ایرانی که در مرکز همایش‌های بیمارستان قلب رجایی در حال برگزاری است، اظهار کرد: طب ایرانی علاوه بر اثرگذاری بر نظام سلامت یک مولفه فرهنگی و تمدنی نیز به شمار می‌رود.

وی افزود: امروز 18 سال از تاسیس دانشکده‌های طب سنتی می‌گذرد و از سال 86 تاکنون موضوعاتی مبنی بر تشکیل معاونت طب سنتی تا تشکیل وزارت طب سنتی را شنیدیم ولی فرقی در مسیری که طی می‌کردیم ایجاد نشده است. 

وی درباره اولویت‌های دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت بیان کرد: ادغام طب ایرانی در نظام سلامت، افزایش سواد و آگاهی عموم جامعه و بین المللی سازی طب ایرانی از جمله برنامه‌های در اولویت دفتر طب ایرانی است. 

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت تصریح کرد: ما با تاسیس دانشکده‌های طب سنتی و همچنین اضافه کردن دو واحد درسی طب سنتی به برنامه آموزشی هفت رشته دانشگاهی علوم پزشکی ادغام طب سنتی را در نظام آموزشی پزشکی کشور انجام دادیم. 

حسینی یکتا ادامه داد: ایران در حوزه پژوهش رتبه‌های جهانی معتبری در تولید علم و ثبت کارآزمایی‌های بالینی کسب کرده و در حوزه بهداشت نیز آموزه‌های طب ایرانی در سبک زندگی ادغام شده و اکنون هر ایرانی که به پایگاه‌های سلامت در نظام شبکه بهداشتی مراجعه کند شناسنامه سبک زندگی بر اساس طب ایرانی برای او تشکیل و آموزه‌های طب ایرانی به وی ارائه می‌شود.

وی با اشاره به حضور متخصصین طب سنتی در کلینیک‌های درمان ناباوری در راستای جوانی جمعیت، گفت: اکنون از حضور متخصصان طب ایرانی در کلینیک‌های ویژه استفاده می‌شود و امیدواریم شاهد تسریع فرآیند ادغام طب سنتی در بخش درمان نیز باشیم.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در افزایش سواد عمومی جامعه نیز برنامه‌های متعددی با گروه هدف دانش آموزان اجرا می‌کنیم. در حوزه بین‌الملل نیز حضور نمایندگان دفتر طب ایرانی را در تمام مجامع تصمیم ساز داشته‌ایم و این تلاش‌ها سبب شد تا سال گذشته یک سمپوزیوم بین‌المللی در حوزه طب ایرانی برگزار کنیم که اثرگذاری بسیار خوبی در سطح بین‌المللی داشت./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار