جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

واکنش تند نماینده مجلس به وزیر راه: چرا اراضی را احتکار می‌کنید؟

 نماینده قم در مجلس با بیان اینکه در قبال خون‌های ریخته شده مردم غزه همه ما مسئولیت داریم، گفت: پارلمان‌های کشورهای اسلامی را دعوت می‌کنم که سکوت خود را بشکنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 16
کد خبر: ۲۷۵۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدمنان رئیسی نماینده قم در مجلس در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی درباره وضعیت غزه، گفت: در دیداری که در شروع مجلس دوازدهم خدمت مقام معظم رهبری بودیم، ایشان در خصوص کنشگری مجلس درباره وضعیت فلسطین و غزه به ما تذکر دادند.

وی ادامه داد: به نمایندگی از نمایندگان مردم شریف ایران، هم خودمان در مجلس و هم همه پارلمان‌های کشورهای اسلامی را دعوت می‌کنم که این سکوت را بشکنند. صحنه‌های کشتار کودکان، زنان و بی‌گناهان در غزه وبال خواهد شد برای تک‌تک ما. در قبال خون‌های ریخته شده حتماً همه ما مسئولیت داریم.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکشنبه هفته جاری دومین جلسه شورای عالی مسکن در حضور رئیس جمهور برگزار شد. بنده آنجا متذکر شدم به رئیس جمهور و به وزیر راه عرض کردم که شما متعهد بودید به اجرای برنامه هفتم.

وی متذکر شد: دیروز حضرت آقا تذکر دادند و در دیدار سران و مسئولان ارشد و اعضای رئیسه فرمودند که ذره‌ای انحراف از برنامه هفتم نباید اتفاق بیافتد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در برنامه هفتم تصویب شده است که ظرف 5 سال باید 330 هزار هکتار اراضی به مردم واگذار شود. بنده بررسی کردم و باید بگویم که 18 میلیارد متر مربع اکنون اراضی در تملک سازمان ملی زمین و مسکن است. اگر حتی در کمترین قیمت هر متر مربع را فقط 3 میلیون تومان ارزش‌گذاری کنیم، با این اراضی می‌توان 30 میلیون واحد مسکونی 100 متری برای مردم ایران تهیه کرد. چرا این‌ها را عرضه نمی‌کنند به مردم؟

رئیسی اظهار کرد: وزیر راه متأسفانه در جلسه شورای عالی مسکن مدعی شد که این اراضی را نمی‌توانیم واگذار کنیم. خانم صادق! شما اینجا به ما قول دادید روز رأی اعتماد. این اراضی، اراضی مردم و انفال است. حق ندارید احتکار کنید. چرا حالا که رأی گرفتید، خلف وعده می‌کنید؟ من هشدار می‌دهم به شما یا این احتکار را می‌شکنید یا ما مجبور می‌شویم از ابزارهای نظارتی‌مان در اسرع وقت استفاده کنیم./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار