ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا

واکنش تند نماینده مجلس به وزیر راه: چرا اراضی را احتکار می‌کنید؟

واکنش تند نماینده مجلس به وزیر راه: چرا اراضی را احتکار می‌کنید؟  نماینده قم در مجلس با بیان اینکه در قبال خون‌های ریخته شده مردم غزه همه ما مسئولیت داریم، گفت: پارلمان‌های کشورهای اسلامی را دعوت می‌کنم که سکوت خود را بشکنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 16
کد خبر: ۲۷۵۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدمنان رئیسی نماینده قم در مجلس در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکر شفاهی درباره وضعیت غزه، گفت: در دیداری که در شروع مجلس دوازدهم خدمت مقام معظم رهبری بودیم، ایشان در خصوص کنشگری مجلس درباره وضعیت فلسطین و غزه به ما تذکر دادند.

وی ادامه داد: به نمایندگی از نمایندگان مردم شریف ایران، هم خودمان در مجلس و هم همه پارلمان‌های کشورهای اسلامی را دعوت می‌کنم که این سکوت را بشکنند. صحنه‌های کشتار کودکان، زنان و بی‌گناهان در غزه وبال خواهد شد برای تک‌تک ما. در قبال خون‌های ریخته شده حتماً همه ما مسئولیت داریم.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکشنبه هفته جاری دومین جلسه شورای عالی مسکن در حضور رئیس جمهور برگزار شد. بنده آنجا متذکر شدم به رئیس جمهور و به وزیر راه عرض کردم که شما متعهد بودید به اجرای برنامه هفتم.

وی متذکر شد: دیروز حضرت آقا تذکر دادند و در دیدار سران و مسئولان ارشد و اعضای رئیسه فرمودند که ذره‌ای انحراف از برنامه هفتم نباید اتفاق بیافتد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در برنامه هفتم تصویب شده است که ظرف 5 سال باید 330 هزار هکتار اراضی به مردم واگذار شود. بنده بررسی کردم و باید بگویم که 18 میلیارد متر مربع اکنون اراضی در تملک سازمان ملی زمین و مسکن است. اگر حتی در کمترین قیمت هر متر مربع را فقط 3 میلیون تومان ارزش‌گذاری کنیم، با این اراضی می‌توان 30 میلیون واحد مسکونی 100 متری برای مردم ایران تهیه کرد. چرا این‌ها را عرضه نمی‌کنند به مردم؟

رئیسی اظهار کرد: وزیر راه متأسفانه در جلسه شورای عالی مسکن مدعی شد که این اراضی را نمی‌توانیم واگذار کنیم. خانم صادق! شما اینجا به ما قول دادید روز رأی اعتماد. این اراضی، اراضی مردم و انفال است. حق ندارید احتکار کنید. چرا حالا که رأی گرفتید، خلف وعده می‌کنید؟ من هشدار می‌دهم به شما یا این احتکار را می‌شکنید یا ما مجبور می‌شویم از ابزارهای نظارتی‌مان در اسرع وقت استفاده کنیم./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار