ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

داورزنی استعفا کرد

پس از ثبت نام او، وزارت ورزش اعلام کرد که این اتفاق مغایرتی با قانون ندارد و داورزنی می‌تواند همچنان معاون وزیر باقی بماند. وزارت ورزش همچنین اعلام کرده بود که اگر داورزنی در انتخابات فدراسیون والیبال پیروز شود هم می‌تواند همچنان به عنوان سرپرست معاونت وزارت ورزش و جوانان، به کار خود ادامه دهد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 11
کد خبر: ۲۷۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون وزیر ورزش و جوانان از سمت خود استعفا کرد تا در انتخابات ریاست فدراسیون والیبال شرکت کند.

 

هفته گذشته زمان برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون والیبال اعلام شد. قرار است این انتخابات ۲۹ آبان برگزار شود و محمدرضا داورزنی هم یکی از نامزدهای کسب کرسی ریاست است.

 

امروز وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد که داورزنی از سمت خود به عنوان معاون توسعه ورزش حرفه‌ای و قهرمانی کناره‌گیری کرده است تا در انتخابات شرکت کند.

 

داورزنی پیش از ثبت نام در انتخابات گفته بود که اگر در انتخابات شرکت کند، ابتدا از سمت خود کناره‌گیری خواهد کرد. با این وجود او از پست خود کنار نرفت و در انتخابات ثبت نام کرد. پس از ثبت نام او، وزارت ورزش اعلام کرد که این اتفاق مغایرتی با قانون ندارد و داورزنی می‌تواند همچنان معاون وزیر باقی بماند. وزارت ورزش همچنین اعلام کرده بود که اگر داورزنی در انتخابات فدراسیون والیبال پیروز شود هم می‌تواند همچنان به عنوان سرپرست معاونت وزارت ورزش و جوانان، به کار خود ادامه دهد.

 

با این وجود، ۲ روز پس از اعلام رسمی اسامی نامزدهایی که تائید صلاحیت شده‌اند، داورزنی استعفای خود را به وزیر ورزش تقدیم کرد تا بدون هیچ مشکلی در انتخابات شرکت کند. البته در خبر وزارت ورزش هیچ اشاره‌ای به این موضوع نشده که آیا مسعود سلطانی‌فر با این استعفا موافقت کرده‌ است یا نه.

 

منبع: ایرنا

ارسال نظر