کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

کشف جسد سر بریده زن جوان در خانه‌ای در شرق تهران

تحقیقات اولیه نشان داد یکی از همسایه‌های مقتول با اطمینان از حضور وی، مقابل منزل وی رفته اما به دلیل عدم پاسخگویی وی با پلیس تماس گرفته بود که در نهایت مأموران پس از گشودن در با جسد این زن هجده ساله درحالیکه سرش بریده شده بود، مواجه شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۴ - ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 11
کد خبر: ۲۷۶۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جسد زن جوانی که سرش بریده شده بود، در یک منزل در شرق تهران کشف شد.

 

حدود ساعت ۱۲:۳۰ ظهر امروز ساکنان یک منزل مسکونی در خیابان دماوند، خیابان منتظری در تماس با پلیس ۱۱۰ اعلام کردند اطمینان دارند زن جوانی داخل منزل مسکونی خود است اما جوابگوی همسایه‌ها نیست و از مأموران پلیس کمک خواستند.

 

دقایقی بعد مأموران پلیس در محل حاضر شده و پس از گشودن در منزل مذکور، با جسد غرق در خون زنی جوان مواجه شدند.

 

تحقیقات اولیه نشان داد یکی از همسایه‌های مقتول با اطمینان از حضور وی، مقابل منزل وی رفته اما به دلیل عدم پاسخگویی وی با پلیس تماس گرفته بود که در نهایت مأموران پس از گشودن در با جسد این زن هجده ساله درحالیکه سرش بریده شده بود، مواجه شدند.

 

بررسی‌های بیشتر و ظواهر امر نشان داد که همسر ۲۶ ساله مقتول برای انجام کار، در منزل حضور ندارد که موضوع به وی نیز اطلاع داده شد و وی به محل جنایت مراجعت کرد.

 

تحقیقات بیشتر حاکی از آن بود که آثار تخریب بر روی در منزل مقتول وجود ندارد و در نهایت جسد مقتول برای بررسی بیشتر با دستور بازپرس امور جنایی تهران به پزشکی قانونی انتقال یافت.

 

بازپرس ویژه قتل پایتخت همچنین دستور بازداشت شوهر مقتول را صادر کرد و بررسی‌ها در این پرونده ادامه دارد.

 

منبع: فرارو

 

ارسال نظر