اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

قطعی ۱۲ ساعته آب رسماً قطعی شد

قطعی ۱۲ ساعته آب رسماً قطعی شد مدیرعامل آبفای تهران با اشاره به تداوم خشکسالی در پنجمین سال پیاپی، از آغاز اعمال محدودیت‌های آبی برای مشترکان پرمصرف خبر داد. محسن اردکانی اعلام کرد در صورت ادامه بد مصرفی، برای نوبت اول قطعی ۱۲ ساعته و در صورت تکرار، محدودیت‌های شدیدتری اعمال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 26
کد خبر: ۲۷۶۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن اردکانی مدیرعامل آب و فاضلاب تهران با اشاره به اینکه چهارمین سال خشکسالی را پشت سر گذاشته و در حال سپری کردن پنجمین سال خشکسالی هستیم، گفت: زمانی که خشکسالی اتفاق می‌افتد منابع سطحی و زیرزمینی کاهش پیدا می‌کنند.

وی ادامه داد: متأسفانه عدم تعادلی در میزان مصارف و منابع وجود دارد که در این شرایط سه راه وجود دارد؛ ابتدا تأمین که در تلاش هستیم که در موضوع تأمین اقداماتی را انجام دهیم و در کنار آن مدیریت توزیع که وظیفه ماست در حال پیشبرد آن هستیم و از مردم خواهش می‌کنیم در مساله مدیریت مصرف ما را همراهی کرده و ۲۰ درصد مصرف خود را کاهش دهند.

اردکانی ادامه داد: در صورتی که مشترکان مصرف خود را ۲۰ درصد کاهش دهند با وجود خشکسالی‌های پی در پی که وجود دارد نوبت بندی آب نخواهیم داشت.

آبگیری بیلقان به صورت جدی دنبال می‌شود

این مقام مسئول در رابطه با انتقال آب از بیلقان توضیح داد: خط دوم انتقال آب را جایگزین انتقال آب از سد طالقان مجموعه آبگیری بیلقان در حال حاضر به صورت جدی در حال پیگیری است و مجری این طرح شرکت آب نیرو در مجموعه وزارت نیرو است و تمام تلاش بر این است که بخش‌هایی از آن را تا پایان تیر و مرداد و بخش‌هایی از آن را تا پایان شهریور به مدار اجرایی بیاید.

مدیرعامل آبفای تهران در رابطه با فشار کم و قطعی آب در برخی از ساعات شبانه روز در طبقات اول و دوم خاطر نشان کرد: زمانی که فشار آب را در شبکه کاهش می‌دهیم به این دلیل است که بتوانیم هدر رفت آب را به حداقل ممکن رسانده و از آن استفاده کنیم و ناگزیر فشار آب در شبکه کاهش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: وظیفه ما آبرسانی تا طبقه دوم است و اگر به صورت موردی در طبقات اول و دم با قطعی آب مواجه شد باید با واحد ۱۲۲ تماس گرفته و مشکل را رفع کنند، اما طبقات سوم به بعد برای آبرسانی باید مخزن و پس از آن پمپ آب تعبیه شود که هم به افزایش فشار آب کمک می‌کند و هم اگر حوادثی در شبکه آب رخ داد تا ۲۴ ساعت احساس نخواهند کرد.

تکرار بد مصرفی و محدودیت‌های بیشتر آبی

این مقام مسئول در پاسخ به این سوال که با توجه به مشاع بودن کنتورهای آب چگونه مشترکان بد مصرف شناسایی و قطعی ۱۲ ساعته آب خواهند داشت، خاطرنشان کرد: طبیعتاً زمانی که در یک ساختمان از کنتور مشترک استفاده می‌کنند محاسبات ما بر اساس کنتور مشترک و تعداد خانوارها است اینکه در هر واحد آپارتمانی هر واحد به چه میزان آب مصرف می‌کند اگر انشعابات مجزا نداشته باشد امکان شناسایی وجود ندارد و ناگزیریم با همان کنتور مشترک برخورد کنیم.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبات بالادستی که دریافت کردیم پس از آنکه یک دوره قرائت کردیم و مشخص شد مشترکان بیش از دوبرابر الگو مصرف آب دارند جز مشترکین بد مصرف محسوب می‌شوند و برای نوبت اول ۱۲ ساعت قطعی محدود وجود دارد و در صورت تکرار محدودیت‌های بیشتری برایشان در نظر گرفته می‌شود.

الزامی برای جداسازی کنتورهای آب وجود ندارد

اردکانی اضافه کرد: در صورتی که ساختمان تأسیسات مجزا تا درب وردی داشته باشد امکان تجهیز آن نصب کنتورهای هوشمند وجود دارد، اما معمولاً ساختمان‌ها تأسیسات مجزا ندارند و لوله‌های مشترک در آپارتمان‌ها استفاده می‌کنند.

به گفته وی، سازنده‌ها باید چنین پیش بینی‌هایی را در نظر بگیرند و ما از آن استقبال خواهیم کرد.

مدیرعامل آبفای تهران در پاسخ به این سوال که آیا قانونی برای جداسازی تأسیسات در ساختمان‌های جدید وجود ندارد، گفت: الزامی وجود ندارد، اما بهتر است چنین تدبیری در نظر گرفته شود که در مصرف آب، هر کسی مصرف واحد خود را داشته باشد./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار