ماجرای ابر‌های دزدی چیست؟ / نقشه امارات برای آسمان ایران افشاگری جنجالی از GTA ۶ / قابلیت‌های جدید گیم‌پلی لو رفت وزارت بهداشت شایعه تقلب در آزمون دستیاری را رد کرد تمدید مهلت انتخاب رشته آزمون ارشد + جزییات  آبشار نیاسر ثبت ملی شد هواشناسی ایران امروز ۲۱ خرداد/ افزایش دما در کشور / رگبار، رعدوبرق و وزش باد در برخی استان‌ها پرونده پسر کاظم صدیقی در دادگاه روحانیت رسیدگی می‌شود؟ هشدار سطح نارنجی هواشناسی / افزایش شدت باد‌های ۱۲۰ روزه در شمال سیستان و بلوچستان مراسم بزرگداشت عید سعید غدیر خم و تکریم سادات در دانشگاه افسری و تربیت پلیس امام حسن مجتبی(ع) حداکثر سن شرکت در آزمون استخدامی ۴۰ سال/ ۱۰ هزار نفر استخدام می‌شوند تهران گرم می‌شود آخرین وضعیت ۴ سرپرست بلاتکلیف دانشگاه‌های تهران آخرین وضعیت پرونده انفجار بندر شهیدرجایی: بازجویی از ۷۰ متهم و مطلع / واریز دیه ۴۱ نفر از ۵۸ جان باخته حکم قطع ید دو سارق حرفه‌ای در اصفهان اجرا شد آتش‌سوزی عمدی در بیمارستان قلب شهید رجایی / جزئیات ماجرا از زبان معاون بیمارستان

شهرداری مسئول پرداخت خسارات ناشی از توفان

یک وکیل دادگستری و کارشناس حوزه شهری در خصوص امکان دریافت خسارت سقوط درخت بر روی خودرو هنگام وقوع توفان و حوادث غیر مترقبه توضیحاتی را ارائه دادند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 April 28
کد خبر: ۲۷۶۶۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ روز گذشته توفان شدیدی در پایتخت رخ داد و همزمان با وقوع گرد و غبار در بسیاری از معابر و بزرگراه‌های تهران رانندگان با کاهش دید مواجه شدند و پایتخت با ترافیک شدید عصرگاهی مواجه شد.

 همچنین با توفانی که دیروز تهران را در نوردید ۲ نفر جان باختند و ۴۱ نفر مصدوم شدند به گفته مسئولان اورژانس تهران ۲۹ نفر از مصدومان به مراکز درمانی منتقل شدند و بقیه در محل حادثه خدمات درمانی دریافت کردند و نیازی به انتقال به مراکز درمانی نداشتند.

در پی این اتفاق شاهد سقوط برخی درختان در خیابان و بر روی خودروها بودیم. به عنوان نمونه، دیروز در خیابان آزادی تقاطع رودکی یک درخت بر روی دو دستگاه خودرو سقوط کرد که خوشبختانه حادثه جدی در بر نداشته است. اما با این حال شهروندانی که از این اتفاق خسارت دیده بودند برایشان سوال ایجاد شده بود که چه کسی یا چه سازمانی مسئول خسارت دهی به شهروندان در چنین بلایایی است.

در همین راستا به سراغ یک حقوقدان رفتیم و از وی مطالبه مردم را سوال کردیم. سمیع الله کاظمی وکیل دادگستری در این خصوص گفت: منطقه ۱۱ تهران یکی از مناطق قدیمی از پایتخت است که چند سال پیش و در یک توفان چند درخت کهنه در آن سقوط کرد از آن اتفاق به بعد طرحی در شهرداری کل به تصویب رسید که تمام مناطق را تحت پوش بیمه شهرداری قرار داد.

این وکیل دادگستری بیان داشت: به این واسطه خودروهایی که در توفان به دلیل سقوط درختان آسیب می‌بینند رانندگان آن با ارائه گزارش و مدارک آسیب به خودرو، می‌توانند به اداره حقوقی شهرداری منطقه‌ای که در آن حادثه رخ داده مراجعه کنند و غرامت خودروی خود را دریافت کنند.

متولی همه درختان شهر، شهرداری‌ها هستند

همچنین درباره این موضوع به سراغ یک کارشناس حوزه شهری رفتیم. وی در این زمینه بیان داشت: شهروندان در صورت وقوع چنین مشکلی حتماً بلافاصله پس از وقوع حادثه تصویربرداری کنند و مدارک را به صورت کامل به شهرداری منطقه مربوطه ارائه دهند

وی افزود: هر منطقه، ناحیه و محله در تهران بر اساس تقسیم بندی جغرافیایی پیمانکار برای درختان و فضای سبز دارد که باید به صورت مداوم وضعیت درختان محل مربوط به خود را ارزیابی و بررسی کند و در صورت مشاهده پوسیدگی و شکستگی درخت آن را به شهرداری منطقه اعلام کند تا در صورت نیاز به قطع یا غرس درخت مساله در کمیسیون ماده ۷ ارزیابی شود.

این کارشناس حوزه شهری اعلام کرد: در حوادث غیر مترقبه و غیر قابل پیش بینی مثلاً وقوع سیل دولت موظف به پرداخت دیون کشاورزان در هنگام خسارت به آنها است در مورد توفان هم چون متولی درختان شهر، شهرداری‌ها هستند قطعاً و حتماً باید خسارات وارد شده به شهروندان هنگام سقوط درخت چه درخت خشک چه تر، بر روی خودروی آنها پرداخت شود./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده