پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

اعتراف عجیب عالی‌ترین مقام نظامی ارتش رژیم صهیونیستی درباره سوریه

رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی برای اولین بار رسما پرده از کمک‌های تسلیحاتی این رژیم به گروه‌های معارض و مسلح مخالف دولت سوریه برداشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۲۵ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 15
کد خبر: ۲۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر ؛ عالی‌ترین مقام نظامی ارتش رژیم صهیونیستی طی مصاحبه با یک رسانه انگلیسی برای اولین بار رسما به کمک تسلیحاتی این رژیم به گروه‌های مسلح و معارض سوری اذعان کرده است.

 

«گادی ایزنکوت» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی در آستانه اتمام دوره ریاستش با روزنامه «ساندی تایمز» انگلیس مصاحبه کرد و در این مصاحبه، برای اولین بار رسما پرده از کمک‌های تسلیحاتی این رژیم به گروه‌های معارض و مسلح مخالف دولت سوریه برداشته است.

 

خبرگزاری «اسپوتنیک» درباره این مصاحبه گزارش داد: «مقام ارشد نظامی اسرائیل که دوره ریاستش رو به اتمام است، علنا فاش کرد که تل‌آویو مستقیما در درگیری نظامی با ایران در خاک سوریه دخالت داشته است».

 

طبق این گزارش، «گادی ایزنکوت فاش کرده است که اسرائیل مستقیما در جنگ سوریه مداخله داشته است و همچنین اذعان کرد که تل‌آویو به گروه‌های شورشی در مرز (سوریه و فلسطین اشغالی) "سلاح‌های سبک" به منظور "دفاع از خود" داده است».

 

رسانه روس افزود: «رسانه‌های خبری و همچنین دمشق طی این چند سال درباره ارائه سلاح توسط اسرائیل به گروه‌های معارض سوریه صحبت و گمانه‌زنی کرده بودند اما تل آویو تاکنون درباره این موضوع اظهارنظری نکرده بود و تنها از کمک‌های انسانی (به معارضان) سخن گفته بود».

 

سپتامبر ۲۰۱۸، پایگاه آمریکایی «فارین پالیسی» گزارش داده بود، رژیم صهیونیستی به صورت محرمانه به حداقل ۱۲ گروه شورشی در سوریه کمک‌های تسلیحاتی و مالی کرده تا آنها نیروهای نزدیک به ایران و همچنین داعش را از مرز این رژیم دور کنند.

 

طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی سلاح‌های اتوماتیک، خمپاره‌انداز، تجهیزات ترابری، انواع مسلسل داده و همچنین برای هر یک از گروه‌های مسلح و معارض سوری دستمزد ۷۵ دلاری درنظر گرفته بود.

 

حدود دو ماه قبل هم در خبرها آمده بود، «موشه یعلون» وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی شخصا با معارضان سوری دیدار کرده بود.

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار