سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس:

امیدواریم دولت بودجه قابل تحقق به مجلس ارائه کند

امیدواریم دولت بودجه قابل تحقق به مجلس ارائه کند سخنگوی هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم دولت از نظر شکلی و محتوایی بودجه‌ای را به مجلس بیاورد که قابل تحقق باشد و مانند سال ۹۸ برخی ردیف‌ها تخصیص ۴۰ درصدی داشته باشد و همچنین توازن منطقه‌ای هم در آن لحاظ شده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 12
کد خبر: ۲۷۶۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی مجلس: امیدواریم دولت بودجه قابل تحقق به مجلس ارائه کندبه گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، اسدالله عباسی با اشاره به جلسه غیر علنی امروز صبح مجلس در جمع خبرنگاران گفت: در این نشست غیر علنی، مسائل مربوط به بودجه سال ۹۹ در مقایسه با بودجه سال ۹۸، از نظر شکلی و محتوایی مورد ارزیابی قرار گرفت.

 

نماینده مردم رودسر در مجلس افزود با بیان اینکه باید بدانیم که سال آینده به چه میزان بودجه مالیاتی، فروش اوراق و فروش شرکت‌های دولتی را داشته باشیم، تأکید کرد: همه این‌ها باید در سطحی باشد که بتوانیم بودجه هزینه‌ای کشور را تأمین کنیم و در تملک دارایی‌ها هم طوری رفتار کنیم که انتظار کاذب ایجاد نشود.

 

عباسی بیان داشت: امیدواریم دولت از نظر شکلی و محتوایی بودجه‌ای را به مجلس بیاورد که قابل تحقق باشد و مانند سال ۹۸ برخی ردیف‌ها تخصیص ۴۰ درصدی داشته باشد و همچنین توازن منطقه‌ای هم در آن لحاظ شده باشد.



سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی موضوع گام چهارم کاهش تعهدات ایران در این جلسه، تصریح کرد: گام چهارم موضوع استراتژی نظام است و باید با دقت و محاسبه شده انجام می‌شود و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند مذاکره‌ای نخواهیم داشت. اگر هم مذاکره‌ای باشد چهارچوب ۱+۵ خواهد بود آن هم در صورتی که تحریم‌ها برداشته شود.

 

وی گفت: همچنین در این جلسه اتفاقا‌ت نیویورک و پیشنهاد‌هایی که رئیس جمهور فرانسه برای آقای روحانی داشت را هم مورد بررسی قرار دادیم.

منبع: میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار