به گزارش راهبرد معاصر؛ موشک دور برد مقاومت یمن، پس از عبور از سامانه پدافندی چند لایه آمریکا و رژیم صهیونیستی، به فرودگاه بن گوریون اصابت کرد. بن گوریون، بزرگترین فرودگاه اسرائیل، در ۱۵ کیلومتری جنوب شرقی تلآویو قرار دارد و جزو حفاظت شدهترین مناطق رژیم محسوب میشود. نکته مهم این است که علاوه بر سامالنه پدافندی چند لایه اسرائیل، سامانه فوق مدرن تاد هم نتوانسته موشک شلیک شده را رهگیری و مهار کند.
این کابوسی بزرگ برای صهیونیستها پس از آخرین تزریق روحیه محسوب میشود. این همان سامانهای است که در اوج درگیریهای ایران و اسرائیل، از آمریکا به سرزمینهای اشغالی منتقل شد تا از رژیم صهیونیستی در برابر حمله بعدی ایران (وعده صادق ۳) حفاظت کند. حالا به نظر میرسد مقاومت یمن آن قدر قدرت و مهارت پیدا کرده که میتواند نه با شلیک چند فروند بلکه با شلیک یک فروند موشک (احتمالا هایپرسونیک/ فراصوت)، پدافند صهیونیستها را مقهور خود کند.
گزارش رسانههای عبری از واقعه
کانال ۱۱ عبری: موشک یمنی پیش از پایان آژیرها اصابت کرد و شکست دیگری را برای جبهه داخلی اسرائیل رقم زد. کانال ۱۲ عبری: سامانههای آرو ۳ و تاد نتوانستند موشک شلیکشده را رهگیری کنند. کانال ۱۲ عبری: کلاهک جنگی موشک، بسیار بزرگ بود و باعث موجی از انفجارهای عظیم شد. کانال ۱۳ عبری: سامانههای پدافندی نتوانستند موشک شلیکشده را رهگیری کنند. برآورد نهادهای امنیتی حاکی از آن است که دو سامانه «حیتس ۳» و «تاد» در رهگیری موشک ناکام ماندهاند. اسرائیل هیوم: میلیونها اسرائیلی به پناهگاهها گریختهاند. حنانیا نفتالی فعال رسانهای صهیونیست: حوثیها با این شلیک، حداقل دو میلیون نفر را به پناهگاه فرستادند. رادیو ارتش اسرائیل: فرماندهان امنیتی از این نگرانند که فرودگاه با وجود چهار سامانه دفاعی، مورد اصابت قرار گرفته و اسرائیل، حفاظت سفت و سختی ندارد.
معنای رویداد امروز چیست؟
اولا قدرت دفاعی و تهاجمی مقاومت یمن با وجود چند ماه حملات وحشیانه آمریکا و انگلیس، دست نخورده باقی مانده است. ثانیا مقاومت یمن، توانمندی و اراده قوی برای زدن ضربات راهبردی در عمق رژیم صهیونیستی را دارد. مقاومت یمن اعلام کرده از ۱۷ مه (۲۷ اردیبهشت)، صادرات نفت خام آمریکا و تردد ناوگان شرکتهای نفتی آن در دریای سرخ، بابالمندب، خلیج عدن، دریای عرب و اقیانوس هند ممنوع خواهد بود. ثالثا با همه هیاهویی که دولت بایدن هنگام تحویل سامانه تاد به اسرائیل ترتیب داد، رژیم صهیونیستی در برابر حملات موشکی بشدت ناتوان و آسیب پذیر است. رابعا اگر یک فروند موشک دوربرد به این آسانی میتواند از پدافند صهیونیستی- آمریکایی عبور کند، بنابراین آمریکا و اسرائیل در برابر شلیک چند موشک یا انبوهی از موشکها و پهپادها، مطلقا درمانده هستند.
معادله بزرگتر این است: اگر مقاومت یمن میتواند یک فروند موشک را به فرودگاه فوق امنیتی در مجاورت تل آویو بزند، در صورت شلیک صدها موشک و پهپاد از سوی ایران، اسرائیل یا حامی آمریکایی اش چه کاری میتوانند برای محافظت از تلآویو و حیفا و دیمونا و پایگاههای نظامی مثل نواتیم یا تاسیسات مهم اقتصادی و زیر بنایی انجام دهند؟ پس از عملیات وعده صادق ۲، برخی تحلیلگران غربی گفتند ایران با موشکهای هایپرسونیکی که دارد میتواند حیفا و دیمونا را ۲۵۰۰ بار و در ۷ دقیقه شخم بزند. /افکار نیوز