عکس/آماده شدن آرامگاه ابدی سرداران شهید محمدحسین باقری و شهید محرابی در قطعه ۲۴ گلزار شهدای بهشت زهرا هم جوار با شهید حسن باقری عکس/ می‌شود اینطور خانوادگی عاقبت به خیر شد... ارتباط این ۵ علامت ناشناخته با سرطان ریه تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ایران شنبه ۷ تیر ۱۴۰ لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ / پیروزی ایران و ۵ تیم دیگر در هفته دوم لیگ ملت‌ها نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

واکنش دو عضو هیئت مدیره پرسپولیس به بدترین خرید تاریخ باشگاه

با وجود انتقادهای فراوان به جذب مهاجم برزیلی پرسپولیس، دو عضو هیئت مدیره این باشگاه که در این جریان نقش اصلی را داشتند، مُهر سکوت به لبانشان زده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 12
کد خبر: ۲۷۷۲۳

به گزار شراهبرد معاصر؛ باشگاه پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات جونیور براندائو را با قیمت 500 هزار یورو برای یک فصل به خدمت گرفت. بازیکنی که با توجه به هزینه‌ای که برای جذب او شده، بی‌شک بدترین خرید خارجی تاریخ باشگاه پرسپولیس است. حتی گابریل کالدرون با وجود اینکه خودش به جذب جونیور رضایت داده حاضر به حمایت از او نیست و هر بار در موردش می‌گوید که نهمین گزینه‌اش برای خط حمله بوده است.

 

در این بین سکوت دو عضو کمیته نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس در مورد جذب جونیور عجیب است. ایرج عرب و علی رغبتی افرادی بودند که گزینه‌های مطرح شده از سوی کالدرون را بررسی می‌کردند و در نهایت به گفته سرمربی آرژانتینی نهمین گزینه را انتخاب کردند.

 

هنوز برای خیلی‌ها روشن نیست که جونیور چطور بعد از یک سال نیمکت‌نشینی در لیگ نه چندان معتبر بلغارستان با رقم بیش از 6 میلیارد تومان سر از پرسپولیس در آورد و پرداخت دستمزدش به یک معضل برای مدیریت این باشگاه تبدیل شده است. جونیور نه تنها از نظر فنی سودی برای این تیم نداشته بلکه حواشی زیادی هم برای سرخپوشان به همراه داشته است.

 

قرار است انصاری‌فرد و کالدرون جلسه‌ای در این باره برگزار و تکلیف جونیور را مشخص کنند. سرمربی پرسپولیس علاوه بر یک مهاجم، خواهان جذب یک هافبک نفوذی هم شده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار