ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

واکنش دو عضو هیئت مدیره پرسپولیس به بدترین خرید تاریخ باشگاه

با وجود انتقادهای فراوان به جذب مهاجم برزیلی پرسپولیس، دو عضو هیئت مدیره این باشگاه که در این جریان نقش اصلی را داشتند، مُهر سکوت به لبانشان زده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 12
کد خبر: ۲۷۷۲۳

به گزار شراهبرد معاصر؛ باشگاه پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات جونیور براندائو را با قیمت 500 هزار یورو برای یک فصل به خدمت گرفت. بازیکنی که با توجه به هزینه‌ای که برای جذب او شده، بی‌شک بدترین خرید خارجی تاریخ باشگاه پرسپولیس است. حتی گابریل کالدرون با وجود اینکه خودش به جذب جونیور رضایت داده حاضر به حمایت از او نیست و هر بار در موردش می‌گوید که نهمین گزینه‌اش برای خط حمله بوده است.

 

در این بین سکوت دو عضو کمیته نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس در مورد جذب جونیور عجیب است. ایرج عرب و علی رغبتی افرادی بودند که گزینه‌های مطرح شده از سوی کالدرون را بررسی می‌کردند و در نهایت به گفته سرمربی آرژانتینی نهمین گزینه را انتخاب کردند.

 

هنوز برای خیلی‌ها روشن نیست که جونیور چطور بعد از یک سال نیمکت‌نشینی در لیگ نه چندان معتبر بلغارستان با رقم بیش از 6 میلیارد تومان سر از پرسپولیس در آورد و پرداخت دستمزدش به یک معضل برای مدیریت این باشگاه تبدیل شده است. جونیور نه تنها از نظر فنی سودی برای این تیم نداشته بلکه حواشی زیادی هم برای سرخپوشان به همراه داشته است.

 

قرار است انصاری‌فرد و کالدرون جلسه‌ای در این باره برگزار و تکلیف جونیور را مشخص کنند. سرمربی پرسپولیس علاوه بر یک مهاجم، خواهان جذب یک هافبک نفوذی هم شده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار