ترافیک صبحگاهی پایتخت روان است ادامه بارش‌ها در برخی از مناطق کشور کیفیت هوا همچنان ناسالم است تصمیم جدید دانشگاه فردوسی مشهد درباره نحوه برگزاری کلاس‌ها تجربه یک بازیگر سرشناس از ترک اعتیاد دانشگاه‌ها و مدارس قزوین پنجشنبه تعطیل شد دانشگاه‌های تبریز هفته آینده مجازی شد تعطیلی مدارس استان اردبیل در روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ دانشجوی شریف بازداشت خود را تکذیب کرد / ماجرا چه بود؟ ترافیک سنگین در محور‌های فیروزکوه، چالوس و هراز ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد

رگبار و رعد و برق در راه ۱۹ استان

 سازمان هواشناسی امروز (دوشنبه) با پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در تهران و ۱۸ استان دیگر کشور، نسبت به وقوع تندباد لحظه‌ای در دامنه‌های جنوبی البرز در ساعات بعدازظهر و اوایل شب هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز (دوشنبه) در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، لرستان، زنجان، همدان، مرکزی، قزوین، البرز، تهران و برخی مناطق چهارمحال و بختیاری، اصفهان و قم، رگبار باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید پیش بینی می‌شود.

فردا (سه شنبه) در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال و غرب خراسان رضوی، شمال و شرق سمنان، غرب کردستان و ارتفاعات زنجان، قزوین، البرر و تهران، رگبار و رعد و برق، گاهی همراه با وزش باد شدید رخ خواهد داد.

این شرایط چهارشنبه در نوار شمالی کشور، پنجشنبه در شمال غرب و شمال شرق و جمعه در شمال غرب کشور و همچنین سواحل غربی دریای خزر ادامه خواهد داشت.

دمای هوا پنجشنبه و جمعه به‌طور محسوسی در استان‌های ساحلی دریای خزر افزایش می‌یابد.

امروز و فردا در ساعات بعداز ظهر و اوایل شب در استان‌های واقع در دامنه های جنوبی البرز، وقوع تندباد لحظه ای همراه با خیزش گرد و خاک مورد انتظار است. همچنین طی دو روز آینده بارش تگرگ در برخی نقاط شمال غرب و غرب کشور دور از انتظار نیست.

امروز با توجه به تشکیل توده گردوخاک بر روی عراق و انتقال آن به استان‌های واقع در نوار غربی، هوای این مناطق غبارآلود خواهد بود.

امروز در نوار شرقی و برخی مناطق مرکز، سه‌شنبه در جنوب شرق و برخی مناطق مرکز و جنوب و چهارشنبه و پنجشنبه در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید و در برخی نقاط خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.
امروز آسمان تهران ابری، در بعد از ظهر افزایش ابر، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید و گرد و خاک است. حداکثر دمای امروز پایتخت به ۲۹ و کمینه دمای آن به ۲۳ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید. /ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار