کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد

آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟

تارنمای خبری آکسیوس مدعی شد که مذاکره‌کنندگان ایرانی و آمریکایی احتمالا آخر هفته جاری مذاکرات را پیگیری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، تارنمای خبری آکسیوس با اشاره به اظهارات و ادعاهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره ایران، مدعی برگزاری دور بعدی مذاکرات در روزهای آتی شد.

به نوشته آکسیوس، «انتظار می‌رود که مذاکره‌کنندگان آمریکایی و ایرانی، اواخر این هفته برای دور چهارم مذاکرات با یکدیگر ملاقات کنند.»

این تارنما همچنین مدعی شد که احتمالاً ادعاهای اخیر ترامپ، روی دور بعدی مذاکرات تاثیر چشمگیری خواهد داشت.

نخستین دور مذاکرات غیر مستقیم بین تهران و واشنگتن ۲۳ فروردین در مسقط و دور دوم ۳۰ فروردین در رم، پایتخت ایتالیا برگزار شد.

همچنین سومین دور مذاکرات غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن در تلاش برای دستیابی به توافقی هسته‌ای با ایران، با حضور استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ و همچنین عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، ششم اردیبهشت در عمان برگزار شد.

قرار بود دور چهارم مذاکرات شنبه هفته جاری برگزار شود اما بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان پنجشنبه هفته گذشته با انتشار یک پیام در شبکه اجتماعی ایکس تاکید کرد: «به دلایل لجستیکی در حال برنامه ریزی مجدد برای برگزاری نشست مربوط به مذاکرات میان ایران و آمریکا هستیم. قرار بود شنبه دور جدید این مذاکرات در رم برگزار شود. تاریخ جدید این مذاکرات پس از توافق، اعلام خواهد شد.»

پیشتر نیز آکسیوس از به تعویق افتادن دور چهارم مذاکرات خبر داده بود./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار