پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟

تارنمای خبری آکسیوس مدعی شد که مذاکره‌کنندگان ایرانی و آمریکایی احتمالا آخر هفته جاری مذاکرات را پیگیری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، تارنمای خبری آکسیوس با اشاره به اظهارات و ادعاهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره ایران، مدعی برگزاری دور بعدی مذاکرات در روزهای آتی شد.

به نوشته آکسیوس، «انتظار می‌رود که مذاکره‌کنندگان آمریکایی و ایرانی، اواخر این هفته برای دور چهارم مذاکرات با یکدیگر ملاقات کنند.»

این تارنما همچنین مدعی شد که احتمالاً ادعاهای اخیر ترامپ، روی دور بعدی مذاکرات تاثیر چشمگیری خواهد داشت.

نخستین دور مذاکرات غیر مستقیم بین تهران و واشنگتن ۲۳ فروردین در مسقط و دور دوم ۳۰ فروردین در رم، پایتخت ایتالیا برگزار شد.

همچنین سومین دور مذاکرات غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن در تلاش برای دستیابی به توافقی هسته‌ای با ایران، با حضور استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ و همچنین عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، ششم اردیبهشت در عمان برگزار شد.

قرار بود دور چهارم مذاکرات شنبه هفته جاری برگزار شود اما بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان پنجشنبه هفته گذشته با انتشار یک پیام در شبکه اجتماعی ایکس تاکید کرد: «به دلایل لجستیکی در حال برنامه ریزی مجدد برای برگزاری نشست مربوط به مذاکرات میان ایران و آمریکا هستیم. قرار بود شنبه دور جدید این مذاکرات در رم برگزار شود. تاریخ جدید این مذاکرات پس از توافق، اعلام خواهد شد.»

پیشتر نیز آکسیوس از به تعویق افتادن دور چهارم مذاکرات خبر داده بود./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار