عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟

تارنمای خبری آکسیوس مدعی شد که مذاکره‌کنندگان ایرانی و آمریکایی احتمالا آخر هفته جاری مذاکرات را پیگیری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 05
کد خبر: ۲۷۷۲۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، تارنمای خبری آکسیوس با اشاره به اظهارات و ادعاهای اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره ایران، مدعی برگزاری دور بعدی مذاکرات در روزهای آتی شد.

به نوشته آکسیوس، «انتظار می‌رود که مذاکره‌کنندگان آمریکایی و ایرانی، اواخر این هفته برای دور چهارم مذاکرات با یکدیگر ملاقات کنند.»

این تارنما همچنین مدعی شد که احتمالاً ادعاهای اخیر ترامپ، روی دور بعدی مذاکرات تاثیر چشمگیری خواهد داشت.

نخستین دور مذاکرات غیر مستقیم بین تهران و واشنگتن ۲۳ فروردین در مسقط و دور دوم ۳۰ فروردین در رم، پایتخت ایتالیا برگزار شد.

همچنین سومین دور مذاکرات غیرمستقیم بین تهران و واشنگتن در تلاش برای دستیابی به توافقی هسته‌ای با ایران، با حضور استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ و همچنین عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، ششم اردیبهشت در عمان برگزار شد.

قرار بود دور چهارم مذاکرات شنبه هفته جاری برگزار شود اما بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان پنجشنبه هفته گذشته با انتشار یک پیام در شبکه اجتماعی ایکس تاکید کرد: «به دلایل لجستیکی در حال برنامه ریزی مجدد برای برگزاری نشست مربوط به مذاکرات میان ایران و آمریکا هستیم. قرار بود شنبه دور جدید این مذاکرات در رم برگزار شود. تاریخ جدید این مذاکرات پس از توافق، اعلام خواهد شد.»

پیشتر نیز آکسیوس از به تعویق افتادن دور چهارم مذاکرات خبر داده بود./مهر

ارسال نظر