سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

پایان ظرفیت بهشت زهرا (س)/ شورای شهر ۳ جایگزین جدید تصویب کرد

عضو شورای شهر تهران گفت: در شورای اسلامی شهر تهران سه نقطه به عنوان مکان‌های جایگزین دفن اموات به تصویب رسید. یکی از این نقاط در بخش جنوب شرقی شهر و در محدوده ابتدای جاده ساوه قرار دارد. نقطه‌ای دیگر نیز با رویکرد مدیریت بحران در منطقه کلاغ پر بهشت «حضرت معصومه»  تعیین شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 06
کد خبر: ۲۷۷۳۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  مهدی پیرهادی، رئیس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران بیان کرد: پیش از این، شهرداری تهران شش نقطه پیشنهادی ارائه داده بود که شورای برنامه‌ریزی استان تهران نیز با تأیید استانداری، آن‌ها را تصویب کرده است. از میان این شش نقطه، سه مورد در صحن شورا بررسی و نهایی شد. با این حال،برخی اختلافات بین سازمان بهشت زهرا (س) و دیگر نهادهای دخیل در این فرآیند به وجود آمده که باید به سرعت مرتفع شود.

او گفت: با توجه به اینکه قطعات فعلی بهشت زهرا (س) رو به پایان هستند و در صورت پر شدن، امکان دفن اموات در آن‌جا دیگر فراهم نخواهد بود، این مسأله نیازمند ورود جدی مسئولان کشوری است. شهرداری تهران وظیفه خود را انجام داده و شورای شهر نیز اقدامات لازم را به عمل آورده است؛ اکنون نوبت وزارت کشور و استاندار تهران است که با ورود به این موضوع از تبدیل آن به بحران در سطح شهر جلوگیری کنند.

پیرهادی اظهار کرد: آرامستان جدید نیاز به آماده‌سازی دارد که حداقل ۵ تا ۶ ماه زمان می‌برد. بنابراین تصمیم‌گیری نهایی باید تا پایان همین ماه انجام شود تا شهر در ماه‌های آینده با مشکل دفن اموات روبه‌رو نشود. شهرداری تهران دو نقطه را تملک کرده که در یکی از آن‌ها اختلافاتی با یک نهاد دیگر وجود دارد. اگر دستگاه قضایی و وزارت کشور در این موضوع ورود کنند، قطعاً این موانع نیز قابل حل خواهد بود.»/خبر آنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار