ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات

گوشت تازه نخورید/ هشدار جدی درباره تب کریمه کنگو

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر همزمان با آغاز فصل گرما با صدور هشدار در خصوص بیماری تب کریمه کنگو بر لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی به‌ویژه از سوی گروه‌های پرخطر تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 07
کد خبر: ۲۷۷۵۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی تنگستانی مکان روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که در دام‌های آلوده نشانه درمانگاهی آشکاری ندارد.

وی ادامه داد: به همین دلیل، اقدامات دامپزشکی در راستای مقابله با این بیماری بیشتر با هدف تمین بهداشت عمومی و پس از گزارش موارد انسانی آغاز می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی بوشهر با اشاره به افزایش احتمال شیوع این بیماری در فصول گرم سال گفت: انتظار می‌رود شهروندان با توجه به هشدارهای صادر شده، اصول بهداشتی را به‌ویژه در برخورد با دام و فرآورده‌های دامی به‌درستی رعایت کنند.

تنگستانی مکان تصریح کرد: در همین راستا هشدارهایی از سوی اداره کل دامپزشکی استان صادر شده و موارد مهم بهداشتی درباره بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو جهت اطلاع و رعایت عموم مردم، به‌ویژه در فصل گرما، اعلام شده است.

وی اعلام کرد: همزمان با آغاز فعالیت مخزن بیماری (کنه‌ها)، رعایت نکات ایمنی از سوی گروه‌های در معرض خطر شامل دامداران، کارکنان کشتارگاه‌ها، قصابان، کشاورزان و به‌ویژه روستاییان و عشایر که در تماس مستقیم با دام قرار دارند، ضروری است.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر یادآور شد: خودداری از کشتار دام در خارج از کشتارگاه، رعایت اصول بهداشتی و استفاده از تجهیزات حفاظت فردی توسط کارکنان زنجیره کشتار، انتقال و عرضه گوشت، نگهداری لاشه دام حداقل به‌مدت ۲۴ ساعت در اتاق سرد کشتارگاه، پرهیز از خرید گوشت‌های فاقد مهر دامپزشکی، و همچنین اجتناب از مصرف گوشت تازه از جمله موارد مهم مورد تاکید است.

تنگستانی مکان افزود: گوشت خریداری‌شده باید به‌مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال با دمای صفر تا ۴ درجه سانتی‌گراد نگهداری و سپس مصرف شود، جگر نیز تنها پس از نگهداری حداقل ۴۸ ساعته در شرایط مذکور قابل مصرف است.

وی گفت: هنگام خرد کردن گوشت در مراکز عرضه و منازل از دستکش استفاده شود و کودکان، روستاییان و دامداران از بازی یا لمس کنه‌های ماده تخم‌ریز خودداری کنند.

تنگستانی مکان اضافه کرد: اجتناب از له کردن کنه‌ها توسط شیردوشان و دامداران، پرهیز از پشم‌چینی دام‌ها بدون تجهیزات حفاظتی و خودداری از استراحت در مراتع و کوهستان‌ها بدون استفاده از وسایل ایمن، از دیگر اقدامات پیشگیرانه در برابر ابتلا به این بیماری محسوب می‌شود./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار