دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

اطلاعیه مهم سازمان دامپزشکی برای روز‌های تاسوعا و عاشورا

سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به رعایت دستورالعمل‌ها از سوی مردم، شیوع تب کریمه کنگو نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ امین اسدی افزود: بنابر آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت ۲۵ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه ۳ نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.

به گفته وی با توجه به اقدامات سازمان دامپزشکی و رعایت توصیه‌های بهداشتی از سوی افراد، شیوع تب کریمه کنگو نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد کاهش یافته است.

اسدی ادامه داد: به منظور حفظ سلامت هموطنان و تأمین بهداشت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان‌ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی مردم در روز تاسوعا و عاشورای حسینی هستند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: بازرسان بهداشت گوشت، دامپزشکی و ناظران شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهر‌ها به ویژه در محل کشتارگاه‌های دامی (ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری مردم را از نظر آلودگی به ویژه بیماری‌های مشترک انسان و دام بازرسی کرده که براین اساس سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماری‌ها تضمین خواهند کرد.

از مردم خواستاریم به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:

۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیداً خودداری کنند.

۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.

۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.

۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.

۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.

۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدالامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.

۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند. / باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر