دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان

کارت سوخت حذف نمی‌شود/ چالش‌های طرح انتقال سهمیه به کارت بانکی

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: در قانون بودجه ۱۴۰۴، انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی آمده، اما این طرح چالش‌هایی دارد که باید برطرف شود و اجرای آن زمان‌بر خواهد بود. 
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۷ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 11
کد خبر: ۲۷۷۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  روش ثبت درخواست برای کارت سوخت اظهار کرد: جدیدترین روش دریافت کارت سوخت، از طریق سایت fcs.niopdc.ir است. مراجعه‌کنندکان می‌توانند رهگیری کارت‌ها را نیز از همین وب‌سایت انجام دهند. درخواست برای دریافت کارت‌های المثنی پیش از این حدود ۴۰  تا ۵۰ روز زمان می‌برد، در حال حاضر با طراحی سایت و در معماری جدید، این فرآیند به کمتر از ۱۰ روز رسیده‌ است.

وی همچنین ادامه داد: مردم با مراجعه به وب‌سایت و انجام احراز هویت، می‌توانند کارت خود را رهگیری کنند. رمز کارت‌های سوخت نیز که پیش از این چهار رقم آخر کد ملی بود، اکنون به‌صورت رندوم برای مالک اصلی پیامک می‌شود. در صورت پیامک نشدن نیز مالک اصلی می‌تواند با مراجعه به سایت fcs رمز کارتش را مشاهده کند. 
 مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه در حال حاضر کارت سوخت‌ها ماهانه ۶۰ لیتر با نرخ ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر با نرخ ۳۰۰۰ تومانی شارژ می‌شود، گفت: درخواست ما از هموطنان این است که حتما از کارت‌های شخصی خود استفاده کنند. زیرا بخش زیادی از قاچاق سوخت از کارت‌های آزاد یا اضطراری در جایگاه‌های سوخت انجام می‌شود. در صورت استفاده مصرف‌کنندگان از کارت‌های شخصی، می‌توان به مرور زمان کارت های اضطراری در جایگاه‌ها را کاهش داد. 
 باصفا با بیان اینکه باید کارت‌های اضطراری را در جایگاه‌ها رصد کرد، گفت: از آنجایی‌که قاچاق سوخت عمدتا به‌دلیل مشکلاتی که در خصوص کارت‌های سوخت وجود دارد، اتفاق می‌افتد، ما در معماری جدید سامانه هوشمند سوخت، بسیاری از این مشکلات را برطرف کردیم. یعنی افراد برای استفاده از سهیمه سوخت خود می‌توانند از روش‌های مختلف اپلیکیشن موبایل، ووچر بانکی یا توکن و کارت سوخت فیزیکی استفاده کنند و این موضوع باعث حل بسیاری از مشکلات شده‌است. 
 وی در خصوص جایگزینی کارت‌های سوخت با کارت بانکی توضیح داد: در قانون بودجه ۱۴۰۴، انتقال سهمیه سوخت از کارت سوخت به کارت بانکی آمده بود. با وجود این، این طرح چالش‌هایی دارد که باید برطرف شود، اما اجرای آن زمان‌بر خواهد بود؛ بنابراین فعلا کارت سوخت حذف نمی‌شود.

مدیر سامانه هوشمند سوخت شرکت ملی پخش و پالایش فرآورده‌های نفتی ایران در پایان خاطرنشان کرد: ما در این خصوص جلساتی را با سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان‌های ذینفع برگزار می‌کنیم؛ زیرا در این خصوص مشکلات پدافندی وجود دارد و ملاحظات امنیتی باید رعایت شود. با برطرف شدن ایرادات این طرح اجرا خواهد شد. /اقتصادنیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار