کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

بیمه شخص ثالث ندارید؟/ کارت سوختتان فردا باطل میشود

بر اساس قانون بیمه شخص ثالث مصوب ۱۳۹۵ دارندگان وسایل نقلیه برای برخورداری از کارت و سهمیه سوخت، ‌باید دارای بیمه نامه شخص ثالث معتبر و جاری باشند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 21
کد خبر: ۲۷۸۶۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا بر اعلام بیمه مرکزی، امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، آخرین مهلت برای استفاده از طرح بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث است و پس از این مهلت کارت سوخت افرادی که بیمه ندارند باطل می‌شود.
پیش از این مقامات پلیس راهور اعلام کرده‌ بودند که کارت سوخت وسایل نقلیه که فاقد بیمه ثالث معتبر باشند تا خرداد ماه باطل می‌شود، ‌ این مساله قبلا به برقراری سامانه اطلاعات سه ارگان بیمه مرکزی، ‌ پلیس و ستاد حمل و نقل سوخت بود که ظاهرا پایگاه های داده‌های این سه مرکز به هم متصل شده‌اند.
آخرین فرصت برای بهره‌مندی از بخشودگی جریمه بیمه شخص ثالث

از فردا، اول خرداد، کارت سوخت خودروهایی که فاقد بیمه‌نامه معتبر باشند، غیرفعال خواهد شد.

این اقدام با هماهنگی وزارت کشور و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و با هدف افزایش ایمنی در ترددهای جاده‌ای و صیانت از حقوق زیان‌دیدگان سوانح رانندگی اجرا می‌شود.

پیش از این نیز بیمه مرکزی هشدار داده بود که از ابتدای خرداد ۱۴۰۴، با همکاری پلیس راهور، تخصیص سهمیه سوخت و صدور کارت سوخت برای خودروهای بدون بیمه‌نامه متوقف خواهد شد.

بر اساس ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری شخص ثالث، صدور یا تمدید کارت سوخت برای خودروهای فاقد بیمه‌نامه ممنوع است و ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت موظف به اجرای این قانون است.

همچنین طبق تبصره این ماده، بیمه مرکزی و نیروی انتظامی مکلف‌اند، اطلاعات مربوط به این خودروها را به‌صورت برخط در اختیار این ستاد قرار دهند.

طرح بخشودگی جرایم بیمه شخص ثالث در ابتدای اردیبهشت ماه از سوی بیمه مرکزی آغاز شد تا با افزایش تعامل بین دستگاه‌ها، شرایط برای تداوم اجرای قانون و تشویق مالکان به تمدید بیمه فراهم شود.

با پایان این مهلت در ساعت پایانی امشب، از فردا عواقب قانونی شامل قطع سهمیه و کارت سوخت برای متخلفان اعمال خواهد شد./همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار