کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

قسام اسیر آمریکایی-اسرائیلی را آزاد کرد

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) شامگاه دوشنبه با صدور بیانیه‌ای آزادی عیدان الکساندر، نظامی اسراییلی ـ آمریکایی را تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۱ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۲۷۷۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حماس در بیانیه خود تاکید کرد گردان‌های شهید عزالدین القسام چندی پیش عیدان الکساندر نظامی صهیونیست دارای تابعیت آمریکایی را پس از تماس‌ها و مذاکرات انجام شده با دولت آمریکا و در چارچوب تلاش‌های صورت گرفته توسط طرف‌های میانجیگر برای آتش بس، بازگشایی گذرگاه‌ها و وارد شدن کمک‌های بشردوستانه و امدادرسانی به مردم فلسطین در نوار غزه آزاد کرد.

این بیانیه می‌افزاید این اقدام پس از تماس‌ها و مذاکرات مهمی انجام شد که جنبش حماس آن را بسیار مثبت ارزیابی می‌کند.

در ادامه بیانیه آمده است: ما تاکید داریم که مذاکرات جدی و مسئولانه برای آزادی اسرا نتیجه بخش بوده و در مقابل ادامه تجاوزات تنها به ادامه رنج‌های آنان و شاید کشته شدن این اسرا منتهی خواهد شد.

مقاومت اسلامی فلسطین افزود: ما همچنین بر آمادگی این جنبش برای آغاز فوری مذاکرات برای دستیابی به توافق جامع به منظور آتش بس دائمی، عقب نشینی ارتش اشغالگر، پایان یافتن محاصره، تبادل اسرا و بازسازی نوار غزه تاکید می‌کنیم.

حماس اضافه کرد ما همچنین دولت رئیس جمهور ترامپ را به ادامه تلاش‌های خود برای پایان دادن به این جنگ وحشیانه که نتانیاهو به عنوان جنایتکار جنگی علیه کودکان و زنان و غیرنظامیان بی دفاع در نوار غزه آغاز کرده دعوت می‌کنیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر