گروسی: آژانس هنوز از تاسیسات آسیب‌دیده ایران بازدید نکرده است موگرینی بازداشت شد کلمبیا پرواز‌های مسافری با ونزوئلا را از سر گرفت جنبش فتح: اشغالگران به دنبال کشاندن ما به درگیری هستند ترامپ از نتانیاهو برای دیدار در کاخ سفید دعوت کرد عراقچی: ما به توافق رسیده بودیم؛ نیرو‌های خواهان جنگ در آمریکا غالب شدند کاخ سفید: ترامپ درباره ونزوئلا چندین گزینه دارد بازدید پوتین از مقر فرماندهی عملیات نظامی ویژه شورای امنیت فردا در مورد اوضاع عراق نشست برگزار می‌کند آزادی اوجالان؛ شرط پ. ک. ک برای تداوم پایبندی به توافق صلح با ترکیه پزشکیان در دیدار وزیر خارجه ترکیه: انتظار می‌رود کشور‌های اسلامی شرایط را برای یکدیگر تسهیل و از پیچیده‌تر کردن مسائل پرهیز کنند ارتش اسرائیل از ترور بیش از ۴۰ نیروی حماس در تونل‌های رفح خبر داد دیدار وزیر خارجه ترکیه با علی لاریجانی در تهران  در دیدار معاون وزیر خارجه عربستان با عراقچی چه گذشت؟ حمله راکتی عربستان به یمن

گردان‌های قسام: بیش از ۱۶۰ خودروی زره‌پوش اشغالگران اسرائیلی را منهدم کردیم

ابوعبیده سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی جنبش حماس شنبه شب گفت که تنها دستآورد دشمن در حمله به غزه کشتار زنان و کودکان بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۲۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 11
کد خبر: ۲۱۳۰۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوعبیده در یک فایل صوتی، گفت: برای سی و ششمین روز متوالی وارد نبرد طوفان الاقصی شدیم. تانک‌های اسرائیلی با مقاومت شدید مواجه می‌شوند که آن‌ها را مجبور به عقب نشینی و تغییر مسیر حمله می‌کند.

وی افزود: حماسه طوفان الاقصی هرگز با جنایات وحشیانه دشمن صهیونیستی علیه زنان و کودکان فلسطینی پاک نخواهد شد. دشمن صهیونیستی در میدان جنگ در غزه هرچه را که در مقابل خود می‌بیند نابود می‌کند.

سخنگوی گردان‌های قسام اضافه کرد، مبارزان ما از زیر زمین و روی زمین بیرون آمده و خودرو‌های زرهی و تانک‌های اشغالگران را نابود و منهدم می‌کنند.

ابو عبیده در ادامه، گفت: جنایات وحشیانه و بمباران بیمارستان‌ها و قتل و کشتار زنان و کودکان تنها دستاورد دشمن صهیونیستی در این جنگ است.

وی افزود: انهدام بیش از ۱۶۰ خودروی زره‌پوش اعم از تانک، نفربر و بولدوزر اشغالگران اسرائیلی را به طور کلی یا جزئی از آغاز حمله زمینی به غزه تصویربرداری کردیم.

سخنگوی قسام با بیان اینکه در ۴۸ ساعت گذشته ۲۵ خودروی زرهی را منهدم کردیم، گفت: جانفشانی بزرگ مبارزان مقاومت مقدمه و سرآغاز پیروزی است.

ابوعبیده در پایان افزود: دشمن اشغالگر به یاری خداوند بهای بسیار سنگینی پرداخت خواهد کرد. به یاری خداوند دشمن اشغالگر یک روز و یک ساعت آرامش نخواهد داشت. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار