اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

ترامپ وضعیت اضطرار ملی در قبال ایران را تمدید کرد

ترامپ وضعیت اضطرار ملی در قبال ایران را تمدید کرد دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با صدور بیانیه‌ای وضعیت اضطرار ملی در قبال جمهوری اسلامی ایران را به‌مدت یک سال دیگر تمدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرده است که وضعیت اضطرار ملی علیه ایران به‌مدت یک سال دیگر تمدید شده است.

 

در این بیانیه آمده است: رئیس جمهور وقت آمریکا در روز 14 نوامبر 1979 میلادی با صدور فرمان اجرایی 12170، وضعیت اضطراری در قبال ایران اعلام کرده است.

 

این بیانیه افزود: روابط ما با ایران هنوز عادی نشده است و روند اجرای توافقنامه 19 ژانویه 1981 با تهران همچنان ادامه دارد، به همین دلیل، وضعیت اضطراری ملی اعلام‌شده در 14 نوامبر 1979 میلادی و اقدامات اتخاذشده برای رسیدگی به این وضعیت اضطراری همچنان باید تا بعد از 14 نوامبر 2019 میلادی ادامه یابد.

 

کاخ سفید در این بیانیه اشاره کرده است که وضعیت اضطراری فعلی که بر اساس فرمان اجرایی 12170 علیه ایران اعمال شده با وضعیت اضطراری دیگری که به‌موجب فرمان 12957 از تاریخ 15 مارس 1995 میلادی علیه تهران وضع شده، تفاوت دارد. اقدام جدید کاخ سفید با تمدید وضعیت اضطراری که 12 مارس اجرایی شده، فرق دارد.

 

جیمی کارتر رئیس جمهور سابق آمریکا فرمان اجرایی 14 نوامبر 1979 را ده روز پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران صادر کرده است. به‌موجب این فرمان، کلیه دارایی‌های ایران در خاک آمریکا توقیف می‌شود.

 

فرمان اجرایی 12957 نیز از 15 مارس 1995 میلادی توسط دولت بیل کلینتون در خصوص منع معاملات نفتی ایران صادر شده است.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار