معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود کشته شدن ۲۵ تروریست در مرز با افغانستان روسیه موشک استثنایی قاره پیمای جهان را آزمایش کرد
علی لاریجانی، مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی در گفت‌وگوی اختصاصی با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

تداوم دیپلماسی عزتمندانه شهید امیرعبداللهیان

علی لاریجانی، مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی با بیان اینکه وزارت امور خارجه و دستگاه دیپلماسی همان مسیر عزتمندانه وزیر امور خارجه شهید را ادامه می‌دهد، گفت: دیپلماسی مقاومت مرهون خون شهید امیرعبداللهیان است و وی در راه مبارزه با تروریسم از همه ابزارهای دیپلماتیک استفاده کرد.
مجتبی اسماعیلی؛ کارشناس مسائل بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۲۷۸۴۹۳

تداوم مسیر دیپلماسی عزتمندانه شهید امیرعبداللهیان

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه در مراسم بزرگداشت شهید امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه فقید کشورمان گفت: من با شهید امیرعبداللهیان هم دانشکده‌ای بودم. وی در بخش جهان عرب مشغول به کار شد، قدم به قدم مدارج کار و پیشرفت را طی کرد و به وزارت رسید که شایسته اش بود.

 

وی افزود: وی واقعاً امیر دیپلماسی و بیشتر امیر اخلاق، ادب و اخلاص بود. این‌ها ویژگی‌هایی است که در وزارت امور خارجه مشهور به آن بود. همیشه با ادب بود و با احترام برخورد می‌کرد.

همان سیاست های شهید امیرعبداللهیان بر مبنای عزت، حکمت و مصلحت امروز نیز در دولت چهاردهم وجود دارد

 

وزیر امور خارجه با بیان اینکه شهید امیرعبداللهیان در حوزه خودش کاربلد بود، گفت: با اخلاص کار می‌کرد. در دوران وزارتش همه همکاران گواهی می‌دهند اخلاقش بعد از وزارت تغییر نکرد. با همان احترام و ادب برخورد می‌کرد. اصول سیاست خارجی ای که در دولت شهید آیت الله رئیسی، امیرعبداللهیان مبدع آن بود، پایه‌گذار بسیاری از سیاست هایی است که الان اجرا می‌شود.

 

 

علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی در گفت وگو با خبرنگار «راهبرد معاصر» گفت: همان سیاست های شهید امیرعبداللهیان بر مبنای عزت، حکمت و مصلحت امروز نیز در دولت چهاردهم وجود دارد و سیاست ها بر همین مبنا دنبال می شود.

 

وی افزود: شهیدان آیت لله رئیسی و امیرعبداللهیان در مواردی که به آرمان فلسطین و موضوع مسلمانان مربوط می شد، از موضع عزت برخورد می کردند و عزت مسلمانان و حمایت از مظلومان به ویژه مردم فلسطین برایشان در صدر اولویت ها و اهمیت قرار داشت.

 

مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی عنوان کرد: دیپلماسی مقاومت مرهون خون شهید امیرعبداللهیان است و وی در راه مبارزه با تروریسم از همه ابزارهای دیپلماتیک استفاده کرد و توانست پیوندهای جریان مقاومت را با همتی والا حفظ کند.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار