سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

احتمال عفو مشروط مشایی و بقایی

بر اساس پیگیری‌های اعتمادآنلاین با توجه به فرا رسیدن ایام 17 ربیع‌الاول، خبرهایی از احتمال عفو مشروط بقایی و مشایی شنیده می‌‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دوران اجرای حکم و طی دوران محکومیت حمید بقایی و اسفندیار رحیم‌مشایی، رئیس دفتر محمود احمدی‌نژاد، از جمله جنجالی‌ترین موضوعات سیاسی کشور محسوب می‌‌شود.

 

بر اساس شنیده‌های اعتمادآنلاین، حمید بقایی، معاون و اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر محمود احمدی‌نژاد، چند ماهی است با دستور کمیسیون پزشکی برای طی دوران درمان بیرون از زندان به سر می‌برند.

 

همچنین تا آنجا که پیگیری‌های اعتمادآنلاین نشان می‌دهد، با توجه به فرا رسیدن ایام 17 ربیع‌الاول، خبرهایی از احتمال عفو مشروط این 2 نفر شنیده می‌‌شود.

 

علاوه بر این، یک منبع آگاه به اعتماد‌آنلاین خبر داد با توجه به اینکه مشایی یک‌سوم دوران زندان خود را گذرانده است، پرونده او شامل آزادی مشروط می‌‌شود، بنابراین احتمال می‌رود که از طرف وکیل او به زودی برای درخواست آزادی مشروط اقدام شود.

 

این منبع آگاه گفت: رحیم‌مشایی که یکی از چشمانش بینایی خود را تا 80 درصد از دست داده با رأی کمیسیون پزشکی چند ماهی است که بیرون از زندان به سر می‌برد.

 

گفتنی است مشایی اسفند 96 با حکم دادگاه به زندان رفته و حدود یک سال و 9 ماه از حبس خود را سپری کرده است. دادگاه مشایی را به پنج سال حبس محکوم کرده بود.

 

همچنین بقایی هم با توجه به سکته‌ای که پشت سر گذاشته و با توجه به وضعیت جسمانی‌اش، در حال حاضر از کمیسیون پزشکی مجوز خروج از زندان دارد.

 

منبع: اعتمادآنلاین

ارسال نظر