ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند

احتمال عفو مشروط مشایی و بقایی

بر اساس پیگیری‌های اعتمادآنلاین با توجه به فرا رسیدن ایام 17 ربیع‌الاول، خبرهایی از احتمال عفو مشروط بقایی و مشایی شنیده می‌‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۲۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 13
کد خبر: ۲۷۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دوران اجرای حکم و طی دوران محکومیت حمید بقایی و اسفندیار رحیم‌مشایی، رئیس دفتر محمود احمدی‌نژاد، از جمله جنجالی‌ترین موضوعات سیاسی کشور محسوب می‌‌شود.

 

بر اساس شنیده‌های اعتمادآنلاین، حمید بقایی، معاون و اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر محمود احمدی‌نژاد، چند ماهی است با دستور کمیسیون پزشکی برای طی دوران درمان بیرون از زندان به سر می‌برند.

 

همچنین تا آنجا که پیگیری‌های اعتمادآنلاین نشان می‌دهد، با توجه به فرا رسیدن ایام 17 ربیع‌الاول، خبرهایی از احتمال عفو مشروط این 2 نفر شنیده می‌‌شود.

 

علاوه بر این، یک منبع آگاه به اعتماد‌آنلاین خبر داد با توجه به اینکه مشایی یک‌سوم دوران زندان خود را گذرانده است، پرونده او شامل آزادی مشروط می‌‌شود، بنابراین احتمال می‌رود که از طرف وکیل او به زودی برای درخواست آزادی مشروط اقدام شود.

 

این منبع آگاه گفت: رحیم‌مشایی که یکی از چشمانش بینایی خود را تا 80 درصد از دست داده با رأی کمیسیون پزشکی چند ماهی است که بیرون از زندان به سر می‌برد.

 

گفتنی است مشایی اسفند 96 با حکم دادگاه به زندان رفته و حدود یک سال و 9 ماه از حبس خود را سپری کرده است. دادگاه مشایی را به پنج سال حبس محکوم کرده بود.

 

همچنین بقایی هم با توجه به سکته‌ای که پشت سر گذاشته و با توجه به وضعیت جسمانی‌اش، در حال حاضر از کمیسیون پزشکی مجوز خروج از زندان دارد.

 

منبع: اعتمادآنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار