اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵ دارو‌های ممنوعه در سفر به عراق اعلام شد هشدار وقوع بارش‌های سیل‌آسا در ۴ استان؛ افزایش دمای کردستان تا ۴۷ درجه پلیس از دستگیری «بلاگر هنجارشکن» در تهران خبر داد هشدار درباره بیماری تب کریمه کنگو در این استان جزئیات طرح شیر مدارس در سال ۱۴۰۵ / توزیع شیر مدارس متوقف می‌شود؟ نامه‌های احساسی سارقان خودرو برای مال‌باختگان/ لطفاً شکایت نکنید! + عکس متهمان  فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد دستگیری ۱۱۷ نفر در مهمانی مختلط شبانه در رامسر؛ ماجرا چیست؟ هشدار پلیس درباره کلاهبرداری با اعتبار خرید دیجی کالا و اسنپ پی جزئیات تعطیلی ادارات فردا یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | کدام استان‌ها تعطیل شدند؟ شایان اویس قرن کیست؟ / دانشمند ایرانی تبار برنده مدال آباکوس ۲۰۲۶ تقویم تحصیلی دیگر تغییر نمی‌کند/ از تعطیلی سراسری مدارس در زمان جنگ دیگر خبری نیست امکان ثبت‌نام سرویس مدارس برای جاماندگان قوه قضائیه: صادق ساعدی نیا اجازه کافه‌داری ندارد

انتقال توله خرس‌های یتیم به تهران/ مادرشان قربانی شکار غیرمجاز شد

انتقال توله خرس‌های یتیم به تهران/ مادرشان قربانی شکار غیرمجاز شد  توله خرس بی‌سرپرست که مادرشان طی روزهای اخیر به دست شکارچیان غیرمجاز کشته شده بود، به منظور تیمار و نگهداری به تهران انتقال یافتند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۱ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 26
کد خبر: ۲۷۹۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس حفاظت و مدیریت حیات‌ وحش شهرستان مرودشت روز دوشنبه از انتقال این ۲ توله خرس به مرکز بازپروری حیات‌وحش پردیسان تهران خبر داد.

لیلا جولایی گفت: این توله خرس‌ها پس از کشته شدن مادرشان توسط متخلفان در منطقه مرودشت، توسط مردم محلی و نیروهای اجرایی زنده‌گیری و به شیراز منتقل شدند.

وی افزود: پس از بررسی سلامت کامل توله‌ها در درمانگاه دانشکده دامپزشکی شیراز، آن ها به مرکز بازپروری پردیسان تحویل داده شدند.

جولایی با بیان این که جدایی توله‌ها در این سن از مادر، امکان بازگشت آن ها به طبیعت را بسیار دشوار می‌سازد، تصریح کرد: به همین علت نگهداری بلندمدت آن ها در شرایط مراقبت‌شده ضروری است.
روایت کشته شدن خرس قهوه‌ای مادر در ابرج فارس

یک قلاده خرس قهوه‌ای ماده در منطقه ابرج توسط شکارچیان غیرمجاز کشته شد که از این رخداد دو توله خرس بجا ماند.

این رخداد همچنین واکنش اداره کل حفاظت محیط زیست استان فارس را در پی داشت.

ماموران اجرایی این نهاد پس از اطلاع از حادثه، توله‌ها را زنده‌گیری کرده و برای تیمار و مراقبت به اداره کل حفاظت محیط زیست فارس منتقل کردند.

اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مرودشت نیز شناسایی و دستگیری متخلفان را در دستور کار خود قرار داده است.

تخریب زیستگاه، تهدیدی جدی برای خرس‌های قهوه‌ای

منطقه ابرج یکی از زیستگاه‌های اصلی خرس قهوه‌ای در استان فارس محسوب می‌شود.
با این حال، تغییر کاربری‌های اراضی در سال‌های اخیر، بخش عمده‌ای از این زیستگاه و منابع غذایی خرس‌ها را از بین برده است.

این تخریب‌ها منجر به بروز تعارضاتی بین خرس‌ها و باغ‌داران شده و حیات این گونه ارزشمند را به شدت تهدید می‌کند.

مسئولان محیط زیست تاکید دارند که حفاظت از زیستگاه‌های باقی‌مانده و آگاه‌سازی جوامع محلی برای جلوگیری از تکرار چنین حوادثی ضروری است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار