سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر

قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند

نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس، با ۲۱۹ رأی از ۲۷۲ آرای مأخوذه، محمدباقر قالیباف را به‌عنوان رئیس مجلس در دومین سال دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخاب کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 27
کد خبر: ۲۷۹۱۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس، با ۲۱۹ رأی از ۲۷۲ آرای مأخوذه، محمدباقر قالیباف را به‌عنوان رئیس مجلس در دومین سال دوره دوازدهم مجلس شورای اسلامی انتخاب کردند.

در ابتدا انتخابات ریاست مجلس برگزار شد که در آن محمدباقر قالیباف، احمد راستینه، احمد بیگدلی، روح‌الله ایزدخواه با یکدیگر به رقابت پرداختند که در آخر قالیباف برای یک سال دیگر به، نوان رئیس مجلس انتخاب شد. هادی قوامی در ابتدای جلسه اعلام کرده به نفع قالیباف از انتخاب کنار می‌رود.

مصطفی طاهری، کامران پولادی، احمد انارکی و عبدالحکیم آق ارکاکلی وظیفه شمارش آرای نمایندگان را برعهده داشتند.

پس از پایان رای‌گیری محمدباقر قالیباف اعلام کرد از تعداد ۲۷۶ کارت توزیع شده که از ۲۷۲ رای ماخوذه، محمدباقر قالیباف با ۲۱۹ رای به‌عنوان رئیس مجلس انتخاب شد.

رئیس مجلس اظهار کرد: از محبت و بزرگواری همه عزیزانی که رای دادند و چه برادرانی که به آقای راستینه رای دادند تقدیر و تشکر می‌کنم. در خدمت شما هستیم و هم با دعای شما خدمتگزار خوبی برای مردم باشیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر