سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

اشرار اینستاگرام بازداشت شدند

رئیس کلانتری ۱۴۹ امامزاده حسن از دستگیری شماری از اشرار که در اینستاگرام یکدیگر را به نزاع و خشونت دعوت می نمودند خبر داد.‎
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۸ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 14
کد خبر: ۲۷۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ موضوع افسارگسیختگی فضای مجازی خصوصا اینستاگرام که حالا تبدیل به یک پاتوق برای حضور لات ها و اراذل و اوباش و سلبریتی ها شده از جمله مواردی است که بایستی حتما به آن توجه جدی صورت گیرد.


سرهنگ محمد رضا ملکوتی گفت: وقوع یک فقره درگیری بین هشت مرد جوان در محدوده خیابان عارف قزوینی و خیابان عبید زاکانی از طریق مرکز فوریتهای پلیسی به کلانتری امامزاده حسن اعلام شد و شهروندان اعلام کردند که در جریان آن شش شرور، دو تن از شهروندان را مورد ضرب و جرح قرار داده و پس از زخمی کردن آنها از محل گریخته‌اند.

 

رئیس کلانتری با اشاره به اینکه هماهنگی‌های لازم مبنی بر حضور عوامل اورژانس در محل نیز انجام شد، گفت: تیم عملیات کلانتری برای بررسی موضوع به نشانی اعلامی اعزام شدند و با حضور ماموران در محل تحقیقات پلیسی در خصوص شرح ماجرا انجام و بلافاصله هر دو مصدوم برای ارائه خدمات درمانی به نزدیکترین بیمارستان منتقل شدند.


وی افزود: تحقیقات اولیه نشان از این داشت که دو تن از متهمان با گذاشتن پست در شبکه اجتماعی اینستاگرام از مصدومان برای درگیری دعوت کرده‌اند.

 

رییس کلانتری امام زاده حسن با اشاره به اینکه در تحقیقات میدانی چهره ۴ تن از افراد شرور شناسایی شد، گفت: مشخص شد که هر ۴ متهم پیش تر سابقه درگیری و شرارت دارند که مخفیگاه متهمان تحت مراقبت‌های ویژه قرار گرفت و دستور دستگیری متهمان و بازرسی از مخفیگاه آنان اخذ شد.

 

ملکوتی افزود: ماموران در ۶ عملیات منسجم و مستقل هر ۶ شرور را دستگیر و برای سیر مراحل قانونی و تحقیقات پلیسی به کلانتری منتقل کردند.وی افزود: پس از تحقیقات تکمیلی هر شش شرور با صدور قرار ده میلیارد ریالی با دستور قضائی روانه زندان شدند.

ارسال نظر