اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است

جهانگیری: ناشکری کردن برخی‌ها از شرایط موجود جای سوال دارد

معاون اول رئیس با تشریح اقدامات دولت در خلال سالیان اخیر و فشارهای فزاینده ناشی از تحریم ها اظهار داشت: در چنین شرایط سختی که دولت آمریکا برای کشورمان بوجود آورده است، ناشکری کردن برخی‌ها از شرایط موجود جای سوال دارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۵ - ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 14
کد خبر: ۲۷۹۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون اول رئیس جمهور که جهت افتتاح شماری از طرح های اقتصادی به استان آذربایجان غربی سفر نموده در حاشیه افتتاح بال دوم بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) میاندوآب اظهار داشت: در چنین شرایط سختی که دولت آمریکا برای کشورمان بوجود آورده است، ناشکری کردن برخی‌ها از شرایط موجود جای سوال دارد.

 

جهانگیری با بیان اینکه برخلاف تمام فشارها و تهدیدات، اقدامات بسیاری در کشور انجام شده و در سال‌های مختلف با وجود تحریم‌ها و تهدیدات علیه ایران، شاهد روند رشد و توسعه بوده‌ایم افزود: در هر زمینه‌ای شاهد پیشرفت و توسعه هستیم، سرمایه فقط نفت و معدن نیست بلکه نیروهای صادق و کاربلد اصلی‌ترین سروایه و دلیل پیشرفت هستند.

 

وی با بیان اینکه چرا باید برای خارج کردن دیگری از صحنه به جان هم بیفتیم و در داخل درگیر باشیم؟ عنوان کرد: فرهنگ و تمدن اصیل کشور در کنار توسعه و امنیت پایدار نشان می‌دهد که اگر مشکلی وجود دارد به خاطر کم‌کاری مدیران بوده است.

 

جهانگیری با تاکید بر اینکه باید قدردان مدیران باشیم، اتفاقاتی که در روستاها رخ داده بی سابقه است گفت: دولت از هر جناحی باید در راستای توسعه و تامین نیازهای مردم و زیربناهای لازم تلاش کند.

 

معاون اول رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه زیرساخت‌های بهتر موجب امنیت پایدار می‌شود که مقوله اصلی و لازمه توسعه پایدار است ادامه داد: مرزداران ما مردمی هستند که در شهرها و روستاهای مرزی در کنار هم نیروهای مسلح زحمتکش زندگی می کنند.

 

جهانگیری همچنین با اشاره به اینکه گازرسانی به روستاها تا پایان دولت به پایان می‌رسد گفت: مشکلات آبی در روستاها رفع شده و همچنان در حال اجرای پروژه‌های توسعه محور هستیم.

 

وی با بیان اینکه طرح‌های توسعه محور در غرب کشور با توان در حال اجرا است و تقریبا طرح‌های آبی، خاکی در منطقه به پایان رسیده است، افزود: باید اقداماتی انجام شود که مسیر زرینه رود در داخل شهر میاندوآب بهبود یافته و با کمک وزارت کشور و توسط شهرداری نسبت به اصلاح و بهبود وضعیت این مسیر اقدام شود.

 

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه در حوزه صنعت باید به چنین مناطقی توجه شده و نسبت به بررسی‌های میدانی اقدام شود افزود: این منطقه پتانسیل قوی معدنی دارد و باید نسبت به پیگیری و بکارگیری ظرفیت‌های ویژه توجه شود.

 

جهانگیری با اشاره به آخرین وضعیت پتروشیمی میاندوآب گفت: پروژه پتروشیمی میاندوآب باید به پایان برسد چراکه بعد از اجرای ۹۷ درصد، دیگر معطل ماندن آن مفهومی ندارد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه در حوزه بیمارستانی و درمان، خدمت رسانی و تامین نیازهای مردم اندازه هزاران سخنرانی اثرگذار است و باید به این سمت حرکت کنیم گفت: قدرت اجرایی مدیران قادر به تامین کمبود درآمدها است چراکه مدیر دارای صلاحیت می‌تواند اقدامات خوبی انجام دهد.

 

معاون اول رئیس جمهور گفت: طرح پوشش اجباری بیمه درمانی جزو بهترین و موثرترین اقداماتی است که در حوزه درمان اجرا می‌شود و باید قدردان اجرای این طرح باشیم.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار