صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد

بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد شورای شهر بارسلونا با مطرح کردن نقض حقوق بین‌الملل و حقوق فلسطینی‌ها توسط رژیم صهیونیستی، با اکثریت آرا به قطع روابط نهادی و همکاری با اسرائیل و تعلیق «توافق دوستی» با تل‌آویو رای داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 31
کد خبر: ۲۷۹۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ این طرح که مورد حمایت حزب سوسیالیست حاکم به همراه گروه‌های چپ افراطی و چپ‌گرای طرفدار استقلال در بارسلونا است، خواستار پایان دادن به تمام روابط رسمی با اسرائیل «تا زمان احترام به قوانین بین‌المللی» و «احیای حقوق اساسی مردم فلسطین» شده است.

به نوشته روزنامه تایمز اسرائیل، بارسلونا همچنین توافق‌نامه خواهرخواندگی و دوستی سال ۱۹۹۸ با تل‌آویو-یافا را به حالت تعلیق درآورد و از برگزارکننده نمایشگاه تجاری «فیرا دِ بارسلونا» خواست که میزبانی غرفه‌های اسرائیلی یا شرکت‌هایی که در تجارت اسلحه دخیل هستند یا از درگیری در غزه سود می‌برند، برعهده نگیرد.

چنین تصمیمی برای بندر بارسلونا نیز گرفته شده است.

شهردار بارسلونا در جریان جلسه شورای شهر گفت: «رنج و مرگ در غزه در طول یک سال و نیم گذشته و حملات اخیر اسرائیل، هرگونه رابطه‌ای را غیرقابل دوام می‌کند.»

این اولین باری نیست که بارسلونا برای تعلیق روابط با رژیم صهیونیستی اقدام می‌کند. در سال ۲۰۲۳، «آدا کولائو»، شهردار وقت اقدامات مشابهی انجام داد که بعدا با پیروزی کویبونی در انتخابات محلی، این اقدامات لغو شد.

اگرچه این اقدام تاثیر عملی چندانی ندارد، اما تصمیم دومین شهر بزرگ اسپانیا که یک مقصد گردشگری برتر و محل استقرار یکی از مشهورترین باشگاه‌های فوتبال جهان است، به فهرست رو به رشد منتقدان اسرائیل در بحبوحه جنگ غزه می‌افزاید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار