سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

پروژه وسوسه‌انگیز عربستان برای بارسلونا

عربستان سعودی در نظر دارد تا چند بازیکن بارسلونا را در اختیار بگیرد و همچنین مایل است تا در زمینه‌های مختلفی با این باشگاه تجارت کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۰ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 11
کد خبر: ۲۴۴۹۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بارسلونا نیاز مبرم به پول دارد و عربستان سعودی هم بهترین راه‌ها برای کسب درآمد را فراهم می‌کند. این کشور که از منابع نفتی برخوردار است، قصد دارد تا در چندین بخش با غول‌های کاتالونیا تجارت کند، از جمله خرید چندین بازیکن این تیم، هرچند هنوز هیچکدام از بازیکنان بارسلونا تمایلی به انتقال به عربستان از خود نشان نداده‌اند.

پیشنهاد آنها می‌تواند تنها گزینه خروج برای امثال آنسو فاتی و کلمنت لنگله باشد، اما آنها همچنین قیمت آندریاس کریستنسن، رونالد آرائوخو و ژول کونده را نیز پرسیده‌اند. رافینیا نیز توجه عرب‌ها را به خود جلب کرده است. به گزارش اسپورت، عربستان سعودی همچنین اعلام کرده که علاقه‌مند به توافق با این باشگاه برای تبادل استعدادهای فوتبال است، هرچند جزئیات بیشتری ارائه نشده است. دولت عربستان همچنین علاقه‌مند به قراردادهای اسپانسرینگ است و ممکن است به دنبال سرمایه‌گذاری در بارسا ویژن باشند. بلوگرانا نیز برای یافتن جایگزینی برای ۱۰۰ میلیون یوروی لیبرو در تابستان امسال در تلاش است و این پیشنهادات می‌تواند برای آبی‌اناری‌ها مفید باشد.

پیش از این عربستان سعودی برای اعزام بازیکنان به تیم‌های اسپانیایی پول پرداخت کرده بود. در سال ۲۰۱۸، ۹ بازیکن عربستانی به صورت قرضی به تیم‌های لیگ دسته دوم و نیمه انتهایی لالیگا اعزام شدند تا پیشرفت کنند و عملکردشان در بازی‌ها بهتر شود./خبرورزشی

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار