درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد

سخنگوی دولت گفت: شنیدن اعتراض کامیون‌داران را وظیفه خود می‌دانیم. اعتراض نشانه زنده بودن جامعه است و مطالبه گری حق همه شهروندان است. دولت اعتراضات را به رسمیت می‌شناسد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 03
کد خبر: ۲۷۹۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه مهاجرانی در نشست خبری امروز با تسلیت سالروز شهادت امام محمدباقر و ارتحال امام خمینی، اظهار کرد: امام خمینی با اتکا به مردم توانست با قاطعیت انقلاب را به موفقیت رسانده و به عنوان یکی از کاریزماتیک‌ترین رهبران شناخته شوند. امام فرمود جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم نه یک کلمه بیش. امروز هم به بازشناسی امام نیازمندیم تا نسل جوان با اندیشه‌های امام خمینی آشنا شوند.

مهاجرانی بیان کرد: شنیدن اعتراض کامیون‌داران را وظیفه خود می‌دانیم. اعتراض نشانه زنده بودن جامعه است و مطالبه گری حق همه شهروندان است. دولت اعتراضات را به رسمیت می‌شناسد. وزارت راه با صنف کامیون‌داران صحبت داشته و اقدامات خوبی انجام شده است. باید مراقبت کنیم حقوق شهروندان آسیب نبیند و از قاچاق سوخت هم جلوگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: دولت خود را مکلف به پاسخگویی در زمینه انفجار بندر شهید رجایی می‌داند و رسیدگی‌ها در حال انجام است و با مقصران برخورد خواهد شد. با رویه‌ای که دولت در پیش گرفته امیدواریم شاهد تکرار آن حوادث نباشیم.

مهاجرانی همچنین جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد و این اتفاقات را یک نسل کشی دانست. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار