هشدار وزارت بهداشت: جگر خام، درمان کم‌خونی نیست!

 دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به باور غلط مبنی بر مفید بودن جگر خام برای رفع کم‌خونی، پاسخ داد. 
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 07
کد خبر: ۲۸۰۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می شود؟، مطرح کرد: اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

بنابراین، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود./بهداشت نیوز

کلمات کلیدی: وزارت بهداشت
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار