موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود پوشش مناسب دختران و پسران دانشجو برای ورود به دانشگاه‌های ایران ابلاغ شد

دبیر شورای‌ عالی ترافیک: فرایند احراز هویت و بررسی صلاحیت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی تغییر می‌کند

دبیر شورای‌ عالی ترافیک: فرایند احراز هویت و بررسی صلاحیت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی تغییر می‌کند دبیر شورای‌عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور از تغییر و ارتقای فرایند احراز هویت و بررسی صلاحیت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 09
کد خبر: ۲۸۰۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی شفیعی دبیر شورای‌عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور در نشستی با موضوع «بررسی و آسیب‌شناسی وضعیت سامانه حمل‌ونقل اینترنتی و غیررسمی»، گفت: به دستور وزیر کشور، جلسه فوق‌العاده شورای‌عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور به ریاست معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی برای رسیدگی به وضعیت سفر‌های حوزه تاکسی‌های اینترنتی و مسافربر‌های غیررسمی تشکیل شد.

وی افزود: طی سه روز گذشته، سه جلسه به‌صورت فشرده با حضور همه عوامل کشوری برگزار شد که دو جلسه آن کارشناسی-مدیریتی و جلسه سوم، نشست اصلی شورای‌عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور بود.

شفیعی گفت: این جلسه با حضور اعضای اصلی شورای‌عالی از جمله وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، سازمان محیط زیست، شورای‌عالی استان‌ها، وزارت ارتباطات، سازمان پدافند غیرعامل و همچنین نمایندگان مدعو از دستگاه‌هایی نظیر پلیس، دادستانی، سازمان بازرسی کل کشور و مدیران عامل سکو‌های تاکسی اینترنتی و سایر نهاد‌های مرتبط برگزار شد.

دبیر شورای‌عالی ترافیک ادامه داد: در این جلسه، مدیران شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات جابجایی مسافر شهری، گزارش‌های خود را ارائه کردند.

وی اظهار داشت: دستورالعملی از سال ۱۳۹۸ برای فعالیت و نظارت بر این شرکت‌ها وجود دارد، اما با توجه به تجربیات پنج‌ساله، اعضا بر بازنگری این دستورالعمل تأکید کردند.

شفیعی گفت: مقرر شد کارگروهی متشکل از اعضای مرتبط با این حوزه تشکیل و به‌صورت مستمر به بررسی و اعمال اصلاحات فنی و مدیریتی لازم در دستورالعمل موجود بپردازد.

وی خاطرنشان کرد: از جمله موضوعات مورد تأکید اعضا، ارتقای فرایند احراز هویت و بررسی صلاحیت رانندگان بود که باید نسبت به ضوابط فنی خودرو در اولویت قرار گیرد.

دبیر شورای‌عالی ترافیک یادآور شد: اگرچه فرآیند‌هایی در گذشته برای این منظور وجود داشته، اما لازم است این سازوکار‌ها تقویت شود تا امنیت سفر‌ها ارتقا یابد.

شفیعی تأکید کرد: مقرر شد پلیس به‌صورت جدی با فعالیت غیرقانونی مسافربر‌های شخصی برخورد کند تا این نوع خدمات در بستری امن، قانونمند و ساماندهی‌شده ارائه شود.

دبیر شورای عالی ترافیک گفت: کارگروه تعریف‌شده باید جلسات خود را به‌صورت منظم برگزار و در قالب جدول زمان‌بندی، نتایج اقدامات را برای ارائه به جلسه آتی شورای‌عالی ترافیک آماده کند.

شفیعی خاطرنشان کرد: همچنین مقرر شد نماینده قوه قضائیه حمایت‌های لازم را در قالب فرایند‌های قضائی برای تکمیل نظارت‌ها و ارتقا ایمنی سفر‌ها داشته باشد و اصلاحات قانونی موردنیاز نیز از طریق مجلس شورای اسلامی دنبال شود. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار