ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

رانندگان مراقب کولاک مقطعی باشند

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به بارش برف؛ رانندگان در بیشتر محورهای مختلف استان مراقب کولاک‌های نقطه‌ای و موقتی باشند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 January 22
کد خبر: ۲۹۹۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  امین قوامی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران گفت: براساس گزارش دوربین‌های نظارت تصویری در برخی محورهای ارتباطی چهارمحال و بختیاری از جمله گردنه خُلّک، شاه‌منصوری، شهرکرد - سودجان - دیمه ( محورهای شهرستان کوهرنگ) کولاک موقتی و نقطه‌ای گزارش شده است.

وی اظهار کرد: همچنین برای گذر از گردنه‌های سخت گذر استان چهارمحال و بختیاری استفاده از زنجیر چرخ الزامی است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به بازگشایی گردنه شاه‌منصوری با تلاش راهداران که روز گذشته به دلیل شدت بارش برف مسدود شده بود گفت: در زمان حاضر به غیر از گردنه چری و تاراز مابقی محورهای ارتباطی استان باز و تردد انجام می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین نیروهای راهداری طی ۷۲ ساعت گذشته چهار هزار و ۳۲۰ کیلومتر باند رفت و برگشت از محورهای شریانی و غیر شریانی استان چهارمحال و بختیاری را برف‌روبی کردند.

قوامی اضافه کرد: همچنین در این مدت سه هزار و ۱۰۰ تن شن و نمک پاشی از سوی نیروهای راهداری استان چهارمحال و بختیاری انجام شده است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: افزون بر این نیروهای راهداری با حضور فعال خود از آغاز این سامانه بارشی تاکنون نسبت به امداد رسانی به ۶۷۵ خودرو و اسکان موقت ۳۶۰ نفر اقدام کرده‌اند./مهر

کلمات کلیدی: رانندگان
مطالب مرتبط
ارسال نظر