ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟

وزیر نیرو: در ۵۰ سال گذشته تولید برق ۲۴ برابر شده است

وزیر نیرو: در ۵۰ سال گذشته تولید برق ۲۴ برابر شده است وزیر نیرو با بیان این مصرف شدید برق در سراسر کشور آسیب‌زاست، گفت: ‌به همین دلیل، در همه نقاط کشور به‌ویژه مناطق گرمسیری همچون مهران، باید تدابیر ویژه‌ای برای مدیریت مصرف اندیشیده شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۹ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 12
کد خبر: ۲۸۰۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباس علی‌آبادی وزیر نیرو، در جلسه شورای اداری شهرستان مهران، ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید غدیر خم، این روز را فرصتی برای تقویت همدلی و وحدت در جامعه دانست.

وی گفت: با توجه به مطالبات و مسائل مطرح‌شده توسط مسئولان شهرستان مهران، قول می‌دهم که پیگیری‌های لازم برای رفع این مشکلات در دستور کار وزارت نیرو قرار گیرد؛ شهرستان مهران به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گذرگاه‌های مرزی کشور، محل ورود و خروج زائران عراقی به ایران و زائران ایرانی به عراق است. سالانه میلیون‌ها تردد از پایانه مرزی مهران انجام می‌شود که همین امر ضرورت پیگیری امور و توسعه این شهرستان را چندبرابر کرده است.

وزیر نیرو تأکید کرد: مهران باید به یک پایگاه تمدنی، فرهنگی و مذهبی تبدیل شود و دولت از این هدف مهم حمایت جدی خواهد کرد؛ زیرساخت‌های شهرستان مهران، به‌ویژه در حوزه آب و برق، نیازمند تقویت جدی است. البته در کنار این اقدامات باید به موضوع بهینه‌سازی و صرفه‌جویی در مصرف نیز توجه شود.

وی افزود: مصرف شدید برق در سراسر کشور آسیب‌زاست و به همین دلیل، در همه نقاط کشور به‌ویژه مناطق گرمسیری همچون مهران، باید تدابیر ویژه‌ای برای مدیریت مصرف اندیشیده شود.

علی‌آبادی با اشاره به ظرفیت‌های استان ایلام در حوزه انرژی گفت: ایلام از استعدادهای بالایی در زمینه آب و برق برخوردار است، به‌ویژه در حوزه فناوری‌های نوین ذخیره‌سازی که باید به آن توجه شود.

وی ادامه داد: لزوم توسعه صنایع در شهرستان مهران به‌شدت احساس می‌شود و نکات مهم مطرح‌شده در این جلسه به مسئولان ذی‌ربط و رئیس‌جمهور منتقل خواهد شد.

وزیر نیرو با اشاره به رشد تولید برق در کشور بیان کرد: در 50 سال گذشته تولید برق 24 برابر شده، در حالی که جمعیت کشور کمتر از سه برابر شده است. این دستاورد بزرگی برای کشور است، اما همچنان باید در مسیر پیشرفت تلاش کنیم.

وی گفت: ایران در صنعت برق دارای افتخارات فراوانی است و به‌عنوان یکی از قطب‌های تولید برق منطقه شناخته می‌شود، اما برای توسعه بیشتر نیازمند برنامه‌ریزی برای تشکیل سرمایه و جذب سرمایه‌گذاری هستیم و وزارت نیرو در این زمینه نهایت تلاش خود را خواهد کرد.

در پایان، علی‌آبادی با اشاره به اهمیت خدمات‌رسانی در ایام پیش رو تأکید کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام اربعین، باید نهایت تلاش خود را برای برقراری آب و برق پایدار در پایانه مرزی مهران به‌کار بگیریم تا بتوانیم اربعینی بهتر و باشکوه‌تر را تجربه کنیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار