شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها

۱۵۰۰ مگاوات برق صنایع و معادن تا سال آینده وارد مدار می‌شود

۱۵۰۰ مگاوات برق صنایع و معادن تا سال آینده وارد مدار می‌شود معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که با اقدامات انجام شده تاکنون ۶۰۰ مگاوات برق نیروگاهی افتتاح شده و پیش‌بینی می‌شود تا سال آینده یک‌هزار و ۵۰۰ مگاوات دیگر برق وارد مدار تولید و تامین برق صنایع معدنی تسهیل شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۶ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 August 28
کد خبر: ۲۰۱۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمدرضا موثقی نیا» امروز (دوشنبه) در حاشیه بازدید از غرفه ایمیدرو در نمایشگاه «روایت خدمت» که به مناسبت هفته دولت برگزار شده است، در جمع خبرنگاران افزود: مطابق توافق‌نامه ۱۰ هزار مگاواتی با وزارت نیرو، برپایه یک برنامه مشخص زمان بندی شده، این برق در صنایع بزرگ افتتاح خواهد شد.

رییس هیات عامل ایمیدرو بیان‌داشت: به احتمال زیاد تا سال آینده در همین ایام، در مجموع به تولید ۲ هزار مگاواتی برق در صنایع دست خواهیم یافت.

معاون وزیر صمت گفت: با توجه به محدودیت‌های حوزه انرژی و به‌ویژه تأمین برق در کشور، در دو سه سال گذشته برخی صنایع کشور با مشکل تأمین برق مواجه شدند؛ بر این اساس برخی تولیدات کاهش یافت که در صنایع بزرگ افت تولید به معنای کاهش بخشی از درآمد ارزی است.

وی ادامه‌داد: بنابراین در وزارت صمت دولت جدید به این موضوع فکر کردیم که صنایع بزرگ را تا حد امکان از شبکه برق سراسری مستقل کنیم.

موثقی‌نیا گفت: در حوزه آب نیز مشکلات عدیده‌ای در صنایع وجود دارد و چند پروژه بزرگ را برای تأمین آب در سطح کشور آغاز کرده‌ایم.

تا پایان امسال آب دریای عمان به زابل و زاهدان می‌رسد

وی خاطرنشان‌کرد: امروز آب از خلیج‌فارس به صنایع بزرگ چادرملو و گل‌گهر رسانده شده است و تا پایان امسال، آب از دریای عمان به زاهدان و زابل نیز می‌رسد. البته نقش ما در این موضوع بیشتر ملی است، زیرا درصد عمده آبی که به این دو شهر می‌رسد مصرف شرب خواهد داشت.

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به خط دیگر انتقال آب، اضافه‌کرد: در نظر داریم تا ۱۰ ماه آینده آب را به پالایشگاه اصفهان، ذوب‌آهن اصفهان و همچنین فولاد مبارکه برسانیم و این طرح نیز جزو طرح‌های ملی است که بیشتر مصرف مردمی خواهد داشت.

موثقی‌نیا با تاکید بر نقش برجسته رسانه ها در معرفی ظرفیت ها و اقدامات انجام شده در حوزه معدن و صنایع معدنی، تصریح‌کرد: رسانه ها نقش موثری در معرفی این حوزه به مردم دارند.

وی از اصحاب رسانه خواست تا در اعلام برنامه ها، اقدامات و ظرفیت های این حوزه و پیشبرد اهداف، ما را هرچه بیشتر یاری کنند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار