برقراری آرامش شکننده و اعلام توقف درگیری‌ها در سویداء هشدار روبیو به کابینه الجولانی عشایر سوریه: اگر آتش‌بس نقض شود به شدت پاسخ می‌دهیم ادعای رژیم جولانی: درگیری‌ها در سویدا متوقف شده است روسیه توافق نظامی تاریخی با آلمان را لغو کرد آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند

رایزنی تلفنی وزیرای خارجه عراق و عربستان درباره اوضاع منطقه

در پی ناآرامی‌ها پس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران، وزرای خارجه عربستان و عراق در جریان گفت‌وگوی تلفنی با یکدیگر پیامد‌های این حملات را مورد بررسی قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 15
کد خبر: ۲۸۰۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ فیصل بن فرحان بن عبدالله، وزیر خارجه عربستان، تماسی تلفنی از فؤاد حسین، همتای عراقی خود دریافت کرد و دو طرف در جریان این گفت‌وگوی تلفنی پیامد‌های حملات رژیم صهیونیستی به ایران و تاثیر این حملات بر منطقه را مورد بررسی قرار کردند.

بر اساس گزارش خبرگزاری سعودی «واس»، وزیران خارجه عربستان و عراق در جریان این تماس تلفنی در خصوص تحولات پیش روی منطقه به‌ویژه عملیات نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران و پیامد‌های آن بر منطقه به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

دو طرف در جریان این تماس تلفنی بر لزوم تقویت هماهنگی‌های منطقه‌ای مشترک و تداوم مناسبات و همکاری مستحکم میان عراق و عربستان سعودی جهت مقابله با چالش‌های کنونی و حفظ امنیت و ثبات منطقه تاکید کردند.

اخیرا رژیم صهیونیستی تجاوزی را با حمله به برخی مراکز نظامی و هسته‌ای ایران انجام داد که در پاسخ به این تجاوزات، ایران حملات موشکی گسترده‌ای را علیه اراضی اشغالی انجام داد که اهداف حساس این رژیم را هدف گرفت و خسارت گسترده‌ای بر جای گذاشت. حملات همچنان ادامه دارد و حملات موشکی ایران خسارت‌های سنگینی را به تأسیسات رژیم صهیونیستی وارد کرده است.

در همین حال رسانه‌های عبری از افزایش تعداد کشته‌های صهیونیست بر اثر حملات ایران به اراضی اشغالی به ۱۱ نفر و بیش از ۶۰۰ زخمی خبر دادند که ۶ کشته و بیش از ۲۰۰ زخمی مربوط به اصابت موشک ایرانی به بات یام (بت یام) و رحوفوت در شب گذشته بوده است. / ایسنا

کلمات کلیدی: عربستان عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار